Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 12-Σεπ-2007 16:22

  Ιntrakat: Ανάληψη έργων

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δύο νέες συμβάσεις έργων μεταλλικών κατασκευών συνολικού προϋπολογισμού 2,00 εκατ. ευρώ υπέγραψε πρόσφατα η INTRAKAT με την Κυπριακή εταιρεία Vert & Blanc, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών και εδρεύει στη Λεμεσό της Κύπρου.

  Αντικείμενο των συμβάσεων είναι η κατασκευή μεταλλικών φερόντων οργανισμών κτιρίων του εκθεσιακού χώρου "ITTL EXHIBITION AREAS" και του εμπορικού πάρκου "ITTL TRADE TOURISM & LEISURE PARK LTD, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΑΚΟΛΑ", προϋπολογισμού 1,21 εκατ. ευρώ και 0,79 εκατ. ευρώ αντίστοιχα. Η παραγωγή των μεταλλικών κατασκευών θα γίνει στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στη Λάρισα, ενώ παράλληλα η INTRAKAT έχει αναλάβει τη μεταφορά, συναρμολόγηση και εγκατάσταση των κατασκευών στην Κύπρο. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του 2007.

  Με τα έργα αυτά διευρύνεται η διεθνής δραστηριότητα της εταιρείας ενώ παράλληλα ενισχύεται η δυναμική παρουσία της INTRAKAT στον εξειδικευμένο χώρο των μεταλλικών και ηλεκτρομηχανικών κατασκευών, στον οποίο διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία έχοντας εκτελέσει με επιτυχία σημαντικά έργα

  Σχετικά με την INTRAKAT

  Η INTRAKAT ιδρύθηκε το 1987 και ανήκει στον όμιλο εταιρειών της INTRACOM HOLDINGS. Από τον Νοέμβριο 1999 κατέχει εργοληπτικό πτυχίο 6ης τάξης ΜΕΕΠ, το Νοέμβριο 2001 εισάγεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών ενώ το 2005 προχώρησε στην συγχώνευση με απορρόφηση της INTRAMET (εταιρεία μεταλλικών κατασκευών). Η INTRAKAT διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στους τομείς των κατασκευών τεχνικών έργων, μεταλλικών κατασκευών και τηλεπικοινωνιακών έργων υποδομής. Τα τελευταία 20 χρόνια υλοποιεί δημόσια και ιδιωτικά τεχνικά έργα που αφορούν: οικοδομικά έργα, έργα υποδομής, έργα υψηλής τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιακών υποδομών, βιομηχανικά και ενεργειακά έργα, Η/Μ εγκαταστάσεις, μεταλλικές κατασκευές, έργα διανομής φυσικού αερίου και έργα περιβάλλοντος, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ο όμιλος INTRAKAT απασχολεί 580 άτομα.
   
   
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ