Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 09-Μαρ-2016 12:38

  Intrakat: Δελτίο τύπου

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Παιανία, 09/03/2016 – Σύμβαση προϋπολογισμού 29,2 εκατ. ευρώ υπέγραψε πρόσφατα η Intrakat με το Υπουργείο Υγείας της ΠΓΔΜ για την κατασκευή νοσοκομειακής μονάδας στην πόλη Shtip.

  Η νοσοκομειακή μονάδα, συνολικής έκτασης 26,000 τ.μ. περίπου, θα είναι δυναμικότητας 350 κλινών. Οι εργασίες περιλαμβάνουν την κατεδάφιση των υφισταμένων παλαιών κτιρίων, τον εκσυγχρονισμό των υποδομών, την κατασκευή των υποστηρικτικών εγκαταστάσεων, την αναβάθμιση και επέκταση του υπάρχοντος εσωτερικού οδικού δικτύου, εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους στάθμευσης και την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

  Ο κ. Πέτρος Σουρέτης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intrakat, με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε: "Η Intrakat αξιοποιώντας την μεγάλη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει έχοντας εκτελέσει πολυάριθμα νοσοκομειακά έργα, συνεχίζει να διευρύνει τις διεθνείς της δραστηριότητες, αναλαμβάνοντας έργα που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εκάστοτε χώρας και  την ποιότητα ζωής των πολιτών της".


  Σχετικά με την Intrakat

  Η Intrakat ιδρύθηκε το 1987 και ανήκει στον όμιλο εταιρειών της Intracom Holdings. Είναι εισηγμένη από το 2001 στο Χρηματιστήριο Αθηνών και κατέχει εργοληπτικό πτυχίο 7ης τάξης ΜΕΕΠ. Tο 2005 συγχωνεύθηκε με την εταιρεία μεταλλικών κατασκευών Intramet. Αξιοποιώντας τη πολύχρονη εμπειρία της υλοποιεί σύγχρονα έργα υψηλής τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης στους τομείς των τεχνικών έργων (οικοδομικών – υποδομής), του περιβάλλοντος και των Α.Π.Ε., της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιακών υποδομών, της ενέργειας, των βιομηχανικών εγκαταστάσεων, των μεταλλικών κατασκευών, της αξιοποίησης ακινήτων και του φυσικού αερίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

  Πληροφορίες για θέματα Τύπου

  Ιωάννα Παπαβασιλείου, Τμήμα Επικοινωνίας Intrakat

  T: 21–06674646 E: ipapav@intrakat.gr Web: www.intrakat.com

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ