Μαράκ: Διευκρινήσεις για την αίτηση εξόδου από την επιτήρηση

Δευτέρα, 02-Οκτ-2006 16:56

H Μαράκ Ηλεκτρονική ΑΒΕΕ διευκρινίζει με σημερινή της ανακοίνωση ότι, έχουν κατατεθεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης τα δικαιολογητικά για ισόποση αύξηση και μείωση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, μετά τη λήψη της σχετικής εγκριτικής απόφασης του Υπουργείου θα κατατεθούν και στο ΧΑ, σύμφωνα με το άρθρο 311 του κανονισμού του χρηματιστηρίου, τα αντίστοιχα δικαιολογητικά για την έγκριση από το ΔΣ του ΧΑ της ισόποσης αύξησης και μείωσης του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας (κατόπιν υλοποίησης της εταιρικής πράξης στο ΧΑ).

Αμέσως μετά θα σταλεί η αίτηση στο Χ.Α. για έξοδο της εταιρίας από την κατηγορία της επιτήρησης και η επαναφορά της στην κατηγορία της Μικρής και Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης.