Dionic: Αλλαγή επωνυμίας

Πέμπτη, 28-Σεπ-2006 11:58

Σε Ντιονίκ Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Συστημάτων Ηλεκτρονικών Τεχνολογικών Εφαρμογών Γενικού Χονδρεμπορίου και Διανομών με διακριτικό τίτλο Dionic ΑΕΒΕ μετονομάζεται η Ντιονίκ Ανώνυμη Εταιρεία Εμπορίας Η/Υ, Λογισμικού και Παροχής Υπηρεσιών Μηχανογράφησης από τις 2 Οκτωβρίου.

Σε σχετική ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι στη τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου, μεταξύ των άλλων θεμάτων, είχε αποφασιστεί και η αλλαγή της επωνυμίας.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι το Υπουργείο Ανάπτυξης με την αριθ. Κ2-10029/29.8.2005 απόφασή του ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού της εταιρίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στη συνεδρίασή του της 27/09/2006 ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση.