Μοχλός: Ανακοίνωση

Πέμπτη, 15-Ιουλ-2010 17:30

Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας με την επωνυμία "ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.", που ελήφθη κατά τη συνεδρίασή του της 14/7/2010, καλούνται, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 6η Αυγούστου 2010, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00, στα γραφεία της εταιρείας (οδός Σολωμού, αριθ. 20 - ʼλιμος Αττικής), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακολούθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης : 

1. Έγκριση: 

α) του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης (Σ.Σ.Σ) με απορρόφηση, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68-77 του Κ.Ν.2190/1920 και του Ν. 2166/1993, από την εταιρεία "ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Τ.Ε." της εταιρείας "ΣΤΡΟΦΥΛΙ Α.Ε.", ως και του προς απόσχιση κατασκευαστικού κλάδου της εταιρείας μας "ΜΟΧΛΟΣ A.E.", 

β) της κατ΄ άρθρο 69 παρ.4 Κ.Ν. 2190/1920 επεξηγηματικής έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου και γ) της υπολογισθείσας σχέσης ανταλλαγής ως και του αριθμού των μετοχών που δικαιούνται οι μέτοχοι της απορροφούμενης εταιρείας ως και η εταιρεία της οποίας αποσχίζεται και εισφέρεται ο κατασκευαστικός κλάδος, καθώς και παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης, ώς και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης προς τον σκοπό αυτό. 

2. Έγκριση των έως σήμερα διενεργηθεισών πράξεων ή δηλώσεων και ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και των εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτής , για τους σκοπούς της ως άνω συγχώνευσης. 

3. Διάφορες ανακοινώσεις 

Στη Συνέλευση δικαιούνται, κατά το Καταστατικό, να παραστούν όλοι οι Μέτοχοι, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο. Όσοι από τους Μετόχους επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν, μέσω του Χειριστή τους, στο Σύστημα ʼυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ) ή μέσω των Ελληνικών Χρηματιστηρίων Α.Ε. (Ε.Χ.Α.Ε), για μετοχές που έχουν καταχωρηθεί στον Ειδικό Λογαριασμό τους, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να προσκομίσουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών, που εκδίδει ο Χειριστής ή τα Ε.Χ.Α.Ε αντιστοίχως, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων τους στα γραφεία της έδρας της εταιρείας (οδός Σολωμού, αριθ. 20 στον ʼλιμο Αττικής) πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. 

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης κατά το νόμο απαρτίας για τη λήψη απόφασης σε οποιοδήποτε από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, η τυχόν Α Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει στις 25/8/2010, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00, στον ίδιο χώρο και η τυχόν Β Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει στις 6/9/2010, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 στον ίδιο χώρο. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης των τυχόν Επαναληπτικών Γενικών Συνελεύσεων θα είναι τα ως άνω αναφερόμενα με εξαίρεση τα θέματα επί των οποίων θα έχει καταστεί δυνατή η λήψη απόφασης. Στη Συνέλευση δικαιούνται κατά το Καταστατικό να παραστούν όλοι οι Μέτοχοι είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο. Οι κ.κ. Μέτοχοι, οι οποίοι επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση και σε οποιαδήποτε τυχόν Επαναληπτική αυτής οφείλουν, μέσω του Χειριστή του Λογαριασμού τους, στον οποίο είναι καταχωρημένες οι μετοχές τους, στο Σύστημα Αυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) ή μέσω της Ελληνικά Χρηματιστήρια Ανώνυμη Εταιρία Συμμετοχών (Ε.Χ.Α.Ε.), για μετοχές που έχουν καταχωρηθεί στον Ειδικό Λογαριασμό τους, να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών που κατέχουν και να προσκομίσουν τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών που εκδίδει ο Χειριστής ή η Ε.Χ.Α.Ε. αντιστοίχως, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων τους στα γραφεία της έδρας της εταιρείας (οδός Σολωμού 20 ʼλιμος).