Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 01-Φεβ-2021 16:55

  Eurolife FFH: Τι έχει αξία για σένα;

  Eurolife FFH: Τι έχει αξία για σένα;
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σταθερά υψηλή κερδοφορία, επενδύσεις σε ψηφιακά εργαλεία και δράσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία

  H Eurolife FFH υποστηρίζει τους ανθρώπους που θέλουν να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά. Είναι μέλος της Fairfax Financial Holdings Limited και μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα. Ακολουθώντας με συνέπεια το στρατηγικό πλάνο για την ανάπτυξή της, το 2019 σημείωσε 34,2 εκατ. ευρώ λειτουργικά κέρδη προ φόρων, ποσό αυξημένο κατά 60% σε σχέση με το αντίστοιχο του 2018, 508 εκατ. ευρώ εγγεγραμμένα ασφάλιστρα και 134,74 εκατ. ευρώ συνολικά κέρδη προ φόρων, διατηρώντας την ηγετική της θέση σε κερδοφορία στον ασφαλιστικό κλάδο. Το 2019 χαρακτηρίστηκε, επίσης, από αύξηση στο σύνολο ενεργητικού, το οποίο ανήλθε στα 3,3 δισ. ευρώ, ενώ τα ίδια κεφάλαια άγγιξαν τα 720 εκατ. ευρώ. Με σταθερή και διαχρονική οικονομική ευρωστία, ο ασφαλιστικός όμιλος το 2019 κατέβαλε 280 εκατ. ευρώ συνολικά σε αποζημιώσεις.

  Αξία έχει η συνέπεια στην ανάπτυξη

  Η Eurolife FFH αναβαθμίζει συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της και επενδύει σταθερά στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών της, ώστε να διατηρεί την άμεση και απρόσκοπτη επαφή με τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Σε αυτά ανήκουν το EurolifeConnect, η online πλατφόρμα που δίνει σε κάθε ασφαλισμένο της πρόσβαση σε ό,τι αφορά τα συμβόλαιά του, και το Eurolife Partners, το εργαλείο με το οποίο οι συνεργάτες δημιουργούν προσφορές, εκδίδουν τιμολόγια και διαχειρίζονται τα συμβόλαια των πελατών τους. 

  Η εταιρεία, ακολουθώντας πολυκαναλική στρατηγική, δίνει ιδιαίτερη αξία στην εξέλιξη του δικτύου συνεργατών της. Συνεργάζεται με περισσότερους από 1.000 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε ολόκληρη τη χώρα, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση του έργου τους. Μέσα στο 2019 πραγματοποίησε 314 εκπαιδεύσεις για τους συνεργάτες της, με περισσότερους από 7.000 συμμετέχοντες.

  Χάρη στη σταθερή της συνεργασία με τη Eurobank, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία των τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων, διαμορφώνοντας την εικόνα του συγκεκριμένου κλάδου στη χώρα. 

  Για τη Eurolife FFH το πιο σημαντικό κεφάλαιο είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοί της. Στα γραφεία της εργάζονται περισσότεροι από 350 επαγγελματίες, με διαφορετικά αντικείμενα. Η εταιρεία επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και ενισχύοντας τα τμήματά της με ταλαντούχα και καταρτισμένα στελέχη. 

  Αξία έχει να φροντίζουμε για την κοινωνία

  Αναγνωρίζοντας την ευθύνη της απέναντι στην κοινωνία, η Eurolife FFH έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ένα πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με επίκεντρο τον άνθρωπο και την ελληνική οικογένεια. Η εταιρεία συνεχίζει να υλοποιεί δράσεις με τους οργανισμούς που ήδη συνεργάζεται, ενώ μέσα στο 2020 ένωσε τις δυνάμεις τις με νέους, με στόχο να προσφέρει ακόμα περισσότερα στην κοινωνία.

  Aπαντώντας στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας 

  Η Eurolife FFH έχει ενώσει τις δυνάμεις της με τη HOPEgenesis ενάντια στην υπογεννητικότητα στην Ελλάδα. Η συνεργασία τους κινείται σε δύο επίπεδα: επιστημονικό και πρακτικό. Σε ό,τι αφορά το πρώτο, οι δύο οργανισμοί εκπονούν έρευνες για την καταγραφή του προβλήματος. Η πρώτη έρευνα, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά, είχε θέμα "Οι παράγοντες που δημιουργούν το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα", καταγράφοντας τα κοινωνικά αίτια που την προκαλούν. Η δεύτερη έρευνα υλοποιείται από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πειραιά και θα αναλύσει τις προεκτάσεις της υπογεννητικότητας στους νέους και τη σύνδεσή της με την υπογονιμότητα. 

  Σε πρακτικό επίπεδο, η Eurolife FFH έχει "υιοθετήσει" την Πάτμο και την ευρύτερη περιοχή των Δελφών. Με την υποστήριξή της, η HOPEgenesis τους προσφέρει δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες, άμεση φροντίδα από γυναικολόγους, παρακολούθηση της κύησής τους, υποστήριξη κατά τον τοκετό, ψυχολογική υποστήριξη και μεταφορά σε κέντρα υγείας και μαιευτήρια. 

  Μέχρι σήμερα στην Πάτμο έχουν ωφεληθεί 46 γυναίκες, με 33 μωρά να έχουν ήδη γεννηθεί στο νησί και άλλα 13 να αναμένονται τους επόμενους μήνες, καθώς και δύο γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή των Δελφών. Τον Οκτώβριο η Eurolife FFH σε συνεργασία με τον Δήμο Πάτμου, τη HOPEgenesis και την Ομάδα Αιγαίου δημιούργησαν τον πρώτο και μοναδικό παιδικό σταθμό στην Πάτμο. 

  Εκπαιδεύοντας μαθητές και γονείς για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο

  Η εταιρεία συνεργάζεται, επίσης, με το Cyber Security International Institute, με στόχο την εκπαίδευση παιδιών και οικογενειών σε θέματα που αφορούν τη χρήση του Διαδικτύου, την ασφαλή πλοήγηση σε αυτό, καθώς και την εξοικείωσή τους με τις νέες τεχνολογίες. Η επιστημονική ομάδα του CSIi έχει σχεδιάσει ένα δωρεάν online εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο αποτελείται από Ψηφιακές Ακαδημίες.

  - Η Ψηφιακή Ακαδημία Parent Edition απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδεύοντάς τους σε θέματα cyber bullying, digital parenting, online phishing και ασφάλειας των παιδιών στο Διαδίκτυο. 

  -  Η Ψηφιακή Ακαδημία Student Edition έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την ερευνητική ομάδα SeRi του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 9-17 ετών, από ολόκληρη τη χώρα, οι οποίοι θα εκπαιδευτούν σε χρήσιμες και βασικές γνώσεις προγραμματισμού, ρομποτικής και game development.

  pin

  Συμμετέχοντας στην αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας

  Η Eurolife FFH συνεργάζεται με τον Δήμο Αθηναίων, υλοποιώντας μια δράση με θετικό αντίκτυπο στην εικόνα της πόλης και στην καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών της. 

  Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία προσέφερε επτά αυτοκινούμενες σκούπες πεζού διαχειριστή στη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου, για να χρησιμοποιηθούν στον καθαρισμό οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων των Δημοτικών Κοινοτήτων. 

  pin

  Η συγκεκριμένη δράση στοχεύει στην ανανέωση του αστικού τοπίου, καθώς συνολικά συγκεντρώνονται 3.360 λίτρα απορριμμάτων την ημέρα. Οι επτά σκούπες διαθέτουν καινοτόμο σχεδιασμό, αθόρυβη λειτουργία και είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν πράσινο χαρακτήρα και να είναι φιλικές προς τον χειριστή. 

  Μέχρι σήμερα έχουν συμπληρώσει πάνω από 1.750 ώρες λειτουργίας, καθαρίζοντας καθημερινά 27 πλατείες και πεζόδρομους της Αθήνας.

  * Όλα τα ποσά που αναφέρονται αφορούν αθροιστικά τις εταιρείες σε Ελλάδα και Ρουμανία για το 2019.
  |

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ