Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 25-Ιαν-2021 16:51

  LG Electronics: Δυναμική πορεία, πρωτοπορεί στην ψηφιακή εποχή

  LG Electronics: Δυναμική πορεία, πρωτοπορεί στην ψηφιακή εποχή
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η στρατηγική για ανοικτή τεχνολογία, τα προϊόντα που ξεχώρισαν το 2020 

  Η παρουσία της LG Electronics στην Ελλάδα ως θυγατρικής εταιρείας ξεκίνησε το 2002, με στόχο να συνεισφέρει στην ελληνική αλλά και την ευρωπαϊκή αγορά μέσα από ολοκληρωμένες οικιακές και επαγγελματικές λύσεις. Στη διάρκεια της πορείας της η εταιρεία έχει παρουσιάσει πλήθος νέων προϊόντων, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή ηλεκτρικών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού.

  Το 2020 αποτέλεσε για όλο τον πλανήτη μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις και πρωτόγνωρες συνθήκες. Σε αυτό το κλίμα, η LG Electronics Hellas συνέχισε τη δυναμική της πορεία, ανταποκρινόμενη στη νέα πραγματικότητα και προσαρμόζοντας τη στρατηγική της στις ανάγκες τού σήμερα, κοιτάζοντας ταυτόχρονα την εξέλιξή της στο αύριο. Μέσα από στρατηγικές συνεργασίες, καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές λύσεις τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους καταναλωτές, η εταιρεία έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής.

  Στρατηγικός στόχος της LG είναι να εξελίσσει διαρκώς τις προϊοντικές της λύσεις, ώστε να συνεισφέρει σημαντικά στην ευημερία των καταναλωτών σε ψυχικό αλλά και σε σωματικό επίπεδο. Στο κομμάτι της ψυχικής ευημερίας, τα προϊόντα του τμήματος Οικιακής Ψυχαγωγίας της LG παρέχουν τα κατάλληλα εφόδια ώστε να μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν ποιοτικό ψυχαγωγικό χρόνο στο σπίτι. 

  Η LG Electronics Ελλάς βραβεύτηκε ως "Προμηθευτής της Χρονιάς σε Λευκές και Μαύρες Συσκευές" στα Retail Awards 2020.

  Όσον αφορά τη σωματική υγεία, οι οικιακές συσκευές, οι λύσεις κλιματισμού αλλά και τα προϊόντα φροντίδας ρούχων δημιουργούν για τους χρήστες ένα υγιές περιβάλλον που επιτρέπει να εισάγουν ή και να ενισχύουν το ευ ζην στην καθημερινότητά τους.

  Αξιζει να σημειωθει ότι η LG αναπτύσσει τη δική της τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), βασισμένη στο deep learning, με την εφαρμογή του δικού της εργαλείου ανάπτυξης ΑΙ. Στόχος της εταιρείας είναι να εντείνει την κυκλοφορία νέων προϊόντων εξοπλισμένων με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Σύμφωνα με τη στρατηγική για ανοιχτή τεχνολογία, τα LG προϊόντα που έχουν αναπτυχθεί με το DeepThinQ –από κινητές έως οικιακές συσκευές– θα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον χρήστη συνδέοντας ένα πλήθος τεχνολογιών και λύσεων με την υπερσύγχρονη πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης.

  Παράλληλα, το επαγγελματικό τμήμα LG Βusiness Solutions, με βάση την πολυετή τεχνογνωσία που διαθέτει, παρέχει στους επαγγελματίες τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες, που στοχεύουν στην πλήρη και αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών που έχουν τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι τελικοί καταναλωτές. Πρωτοστατώντας σε μια αγορά που γνωρίζει ταχύτατη ανάπτυξη στην Ελλάδα, το τμήμα LG Business Solutions διαθέτει προηγμένα συστήματα κεντρικού κλιματισμού και συνδυαστικές λύσεις παραγωγής ζεστού νερού με αντλίες θερμότητας, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις σε οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. 

  pin

  Μέσα στο 2020 η LG παρουσίασε νέα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας, όπως τα προηγμένα μοντέλα τηλεοράσεων OLED και NanoCell, που ξεχωρίζουν για την απαράμιλλη ποιότητα εικόνας που προσφέρουν αλλά και για τον αξεπέραστο σχεδιασμό τους, που αναγνωρίστηκε διεθνώς με πλήθος βραβείων, όπως το RedDot Design Award. Στο κομμάτι των οικιακών συσκευών, τα νέα πλυντήρια TwinWash της LG αλλά και o μοναδικός ψυγειοκαταψύκτης InstaView, που παρουσιάστηκαν φέτος, ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, παρέχοντας στους καταναλωτές εγγυημένη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας. Ακόμα, τα συστήματα κλιματισμού DualCool με Air Purification καλύπτουν μια από τις πιο επιτακτικές ανάγκες της εποχής, αφού διαθέτουν σύστημα καθαρισμού 2 σε 1 (ψύξη και φιλτράρισμα αέρα), το οποίο μπορεί να φιλτράρει τον αέρα από μικροσκοπική σκόνη, μικρόβια και ρύπους μεγέθους PM 1.0.

  Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η εταιρεία υποστηρίζει και συμμετέχει σε πρωτοβουλίες που προάγουν αξίες όπως ο αθλητισμός και ο πολιτισμός και ταυτόχρονα προσφέρουν στην κοινωνία όπου δραστηριοποιούμαστε. Συγκεκριμένα, για την πλατφόρμα ΕΚΕ "Είναι ωραίο να συμμετέχεις", η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στο πρόγραμμα "LG Αθλητές του Αύριο" μέσα από τη συνεργασία της με τη Eurohoops Academy και τη δωρεά 20 υποτροφιών για νέα παιδιά στην ακαδημία. Ταυτόχρονα, τον Οκτώβριο η εταιρεία προχώρησε στην ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της με την ΠΑΕ ΑΕΚ, για τέταρτη συνεχή χρονιά, ως "Επίσημος Υποστηρικτής" της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. 

  Τέλος, η LG Electronics υποστηρίζει και φέτος ενεργά το έργο της Ιthaca και επεκτείνει τη συνεργασία της, εξοπλίζοντας με 10 νέες συσκευές το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων. Πιο συγκεκριμένα, η LG προχώρησε στη δωρεά 5 πλυντηρίων και 5 στεγνωτηρίων με σκοπό να ενισχύσει την προσπάθεια της Ithaca στη βελτίωση των συνθηκών υγιεινής των αστέγων της Αθήνας, φροντίζοντας τα ρούχα τους να επιστρέφονται καθαρά και στεγνά.
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ