Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 17-Μαρ-2023 15:13

  Office Line & Groupama διακρίθηκαν στα Cyber Security Awards 2023

  Office Line & Groupama διακρίθηκαν στα Cyber Security Awards 2023
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Οffice Line και Groupama επιβεβαίωσαν την επιτυχημένη μεταξύ τους συνεργασία, κερδίζοντας δύο σημαντικές διακρίσεις, στα Cyber Security Awards 2023, που διοργάνωσε η Boussias, την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023, στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή.    

  Συγκεκριμένα, οι βραβεύσεις αφορούσαν το έργο με τίτλο "Όταν η πρόκληση της απομακρυσμένης εργασίας με ενισχυμένη ασφάλεια γίνεται πραγματικότητα", το οποίο απέσπασε τα εξής βραβεία:

  - Κατηγορία "Insurance” | Bronze
  - Κατηγορία "Identity and Access Management” | Bronze
       
  Η Office Line ολοκλήρωσε ένα ακόμη επιτυχημένο πρόγραμμα Cyber Security, αυτή τη φορά με τη Groupama. To πρόγραμμα, το οποίο αποτελείτο από πολυάριθμα επιμέρους έργα, υλοποιήθηκε με τη χρήση των υπηρεσιών Microsoft 365 και αφορούσε στην ανάγκη πιο αποτελεσματικής και αποδοτικής διαχείρισης της ασφαλούς πρόσβασης – από οπουδήποτε και μέσω οποιασδήποτε συσκευής - σε εταιρικούς πόρους, συστήματα και εφαρμογές, καθώς και στην ενίσχυση της προστασίας των πληροφοριών, σε όλο τον κύκλο ζωής τους. Η όλη προσέγγιση έγινε με γνώμονα τις αρχές και με στόχο να τεθούν οι βάσεις ενός πλαισίου μηδενικής εμπιστοσύνης (zero-trust framework). 

  Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση του έργου, η Groupama ήδη απολαμβάνει σημαντικά οφέλη όσον αφορά στην αυξημένη "ορατότητα", αυτοματοποίηση και ενορχήστρωση σε θέματα κυβερνοασφάλειας μέσω της κεντρικής παρακολούθησης και επιβολής, σε πραγματικό χρόνο, των κατάλληλων πολιτικών σε όλες τις εμπλεκόμενες οντότητες (βλ. χρήστες, συσκευές, δίκτυο, συστήματα, εφαρμογές, δεδομένα). 

  Το εν λόγω έργο αποτέλεσε μεγάλη πρόκληση για τη Groupama, που ολοκληρώθηκε επιτυχώς, με την υποστήριξη της Office Line και μέσα από αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών.

  Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Office Line, επισφράγισε με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο την υψηλή τεχνογνωσία και  εξειδίκευσή της, αποσπώντας ακόμη δύο πολύ σημαντικά βραβεία στην εκδήλωση, τα οποία είναι:

  Κατηγορία "Data privacy & protection” | Empowering the modern workplace with ultimate Information Protection & Governance | Silver
  Κατηγορία "Endpoint Security” | Η Office Line πρωτοπόρος σε λύσεις Security | Silver

  Με τις συγκεκριμένες βραβεύσεις, η Office Line ενισχύει το ισχυρό αποτύπωμά της στην ψηφιακή αναβάθμιση των επιχειρήσεων, σε κάθε τομέα δραστηριοποίησης της ελληνικής οικονομίας, παραμένοντας συνεπής στο έργο της, την παροχή ποιοτικών τεχνολογικών λύσεων.

  Ο θεσμός Cyber Security Awards επιβράβευσε την διαχείριση της κυβερνοασφάλειας και της ψηφιακής ασφάλειας, στους χώρους των Eπιχειρήσεων, των Kρίσιμων υποδομών και των Δημοσίων υποδομών, σε μια  χρονιά που δοκιμάστηκαν οι αντοχές συστημάτων και ανθρώπων!
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  15:21 20/03

  Cloud Backup: Το θησαυροφυλάκιο των εταιρικών δεδομένων

  Μέρες ή ακόμη και ολόκληρες εβδομάδες μπορεί να χρειαστεί μια επιχείρηση προκειμένου να ανακάμψει και να επανέλθει σε πλήρη λειτουργία, μετά από μια απώλεια εταιρικών δεδομένων.

  16:14 17/03

  Η εφαρμογή DreamLab του Ιδρύματος Vodafone συμβάλλει στην έρευνα για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και τους τροπικούς κυκλώνες

  Η εφαρμογή DreamLab του Ιδρύματος Vodafone εμπλουτίζεται με ένα νέο ερευνητικό έργο, το οποίο έχει στόχο να βοηθήσει τους επιστήμονες του Imperial College London να συλλέξουν δεδομένα για την...

  12:33 10/03

  Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Cobots: Η ώρα της συνεργασίας ανθρώπων και cobots είναι πραγματικότητα

  Η Gerobo International επιλύει την εξίσωση της πρόκλησης που αντιμετωπίζουν σήμερα οι περισσότεροι εργοδότες.

  12:40 09/03

  Εκσυγχρονίστε τη στρατηγική ανάκτησης στον κυβερνοχώρο με αυτά τα 5 απλά βήματα

  Οι κυβερνοεπιθέσεις αυξάνονται σε όλους τους κλάδους και σε οργανισμούς κάθε μεγέθους.

  14:13 08/03

  Η Κάτια Σταθάκη αναλαμβάνει εμπορική διευθύντρια καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας

  Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει ότι η Κάτια Σταθάκη αναλαμβάνει εμπορική διευθύντρια καταναλωτικών προϊόντων από την 1η Απριλίου 2023.

  12:30 08/03

  Επαυξημένη Πραγματικότητα: Τι νέο φέρνει στη βιομηχανία

  Οι λύσεις που βασίζονται στην επαυξημένη πραγματικότητα επιτρέπουν τη διασύνδεση και συνεργασία δεδομένων, μηχανών και ανθρώπων.

  16:37 06/03

  Vodafone Flex: O νέος ευέλικτος τρόπος να αποκτούν όλοι τα προϊόντα τεχνολογίας που θέλουν, στην τιμή που επιλέγουν

  Buy Now, Pay Later από την αλυσίδα καταστημάτων Vodafone με μηδενικό επιτόκιο και πολλαπλές επιλογές για όλα τις συσκευές τεχνολογίας για νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις.

  15:00 24/02

  Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας: Πώς να αποφύγετε το phishing

  Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται αυξημένες αναφορές για αποστολή παραπλανητικών μηνυμάτων τύπου phishing.

  10:34 22/02

  H Lenovo Νο1 στις προτιμήσεις των καταναλωτών σε Consumer Notebooks, αλλά και των Μεγάλων Επιχειρήσεων Ιδιωτικού Τομέα

  Δυο σημαντικές πρωτιές σημείωσε η Lenovo, βάσει αποτελεσμάτων IDC για Ελλάδα και Κύπρο το 2022. Συγκεκριμένα η Lenovo ήρθε πρώτη τόσο στις προτιμήσεις των καταναλωτών στα Consumer Notebooks - με...