Πέμπτη, 24-Νοε-2022 09:30
WHAT’S UP: Δωρεάν data στο Πανεπιστήμιο για τους φοιτητές

Απρόσκοπτη πρόσβαση στο internet κάθε φορά που βρίσκονται στη σχολή τους, προσφέρει στους φοιτητές το WHAT’S UP, με τη νέα υπηρεσία "Δωρεάν Data στο Πανεπιστήμιο", που ενεργοποιείται εύκολα και γρήγορα μέσα από το WHAT’S UP App. Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε πάνω από 100 σημεία, σε 56 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
Οι φοιτητές μπορούν πλέον όταν βρίσκονται στη σχολή τους να επικοινωνούν ελεύθερα μέσω internet, χωρίς να καταναλώνουν τα data του πακέτου τους, απολαμβάνοντας ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.
Μέσα από την εφαρμογή του WHAT’S UP, οι φοιτητές μπορούν να ενεργοποιήσουν άμεσα τη νέα υπηρεσία "Δωρεάν Data στο Πανεπιστήμιο". Ανοίγοντας το location στο κινητό τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δωρεάν data όταν βρίσκονται σε έναν από τους 100 και πλέον χώρους δημοσίων πανεπιστημίων πανελλαδικά (τα σημεία στα οποία είναι διαθέσιμη η υπηρεσία αναγράφονται σε σχετικό χάρτη στο WHAT’S UP App). Όλα, λοιπόν, γίνονται αυτόματα με την είσοδο και έξοδο των φοιτητών από το Πανεπιστήμιο, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν τίποτα οι ίδιοι. Η υπηρεσία "Δωρεάν Data στο Πανεπιστήμιο" προσφέρει δωρεάν 5GB την ημέρα, κάθε μέρα, σε όσους είναι συνδρομητές στο WHAT’S UP Student Καρτοκινητό ή Καρτοσυμβόλαιο, φτάνοντας έως και 150GB/μήνα.
Οι φοιτητές μπορούν να βλέπουν καθημερινά τα διαθέσιμα data τους μέσα από το WHAT’S UP App, έχοντας έτσι τον απόλυτο έλεγχο. Και την επόμενη μέρα που θα ξαναπάνε στη σχολή τους, θα πάρουν πάλι 5GB δωρεάν.
Το WHAT’S UP με τη νέα του καμπάνια καλεί όλους τους φοιτητές να γίνουν πολίτες στην WHATSUPIA, μια νεανική, νεοσύστατη χώρα με δικά της έθιμα και ήρωες, δική της γλώσσα και διαλέκτους και πάνω από όλα δωρεάν data, για κάθε φοιτητή που περνάει τα σύνορά της.
Μέσα στο 2022 ο Όμιλος ΟΤΕ έχει προχωρήσει σε σημαντικές πρωτοβουλίες που βελτιώνουν την εμπειρία επικοινωνίας των πελατών του. Αρχικά με την δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων σταθερού ευρυζωνικού internet για τους συνδρομητές του χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους ίδιους, στη συνέχεια με την απελευθέρωση της ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα στα συμβόλαια κινητής για ιδιώτες και επιχειρήσεις και τώρα στο WHAT’S UP με τα δωρεάν data για τους φοιτητές όταν βρίσκονται στο Πανεπιστήμιό τους.
"Στην COSMOTE απαντάμε στις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας. Γι΄ αυτό και αναβαθμίσαμε δωρεάν το σταθερό τους internet, γι΄ αυτό τους δώσαμε απεριόριστη ομιλία στην κινητή, γι’ αυτό και τώρα δίνουμε δωρεάν data στους φοιτητές όταν βρίσκονται στη σχολή τους. Ιδιαίτερα στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή όπου τα data είναι πολύ σημαντικά για τους φοιτητές όχι μόνο στο πλαίσιο των σπουδών τους, αλλά στην καθημερινή τους επικοινωνία γενικότερα. Ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας και στεκόμαστε δίπλα τους, φτιάχνοντας έναν κόσμο καλύτερο για όλους", ανέφερε ο Chief Marketing Officer Consumer Segment του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης.
Μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητά σας με καινοτομικά προϊόντα όπως την πρώτη οθόνη 6K στον κόσμο με IPS Black ή το πρώτο πληκτρολόγιο συνεργατικότητας με πιστοποίηση Zoom στον κόσμο.
Τα εξαιρετικά κομψά και stylish ακουστικά της HUAWEI, Freebuds 5i, έρχονται σε λίγες μέρες να μας συνεπάρουν στον ασυναγώνιστο ήχο τους και το μοναδικό τους design, με κόστος κάτω από 100€.
Η Ελλάδα υπολείπεται χωρών όπως η Πολωνία, η Βουλγαρία και η Σερβία στις ευρυζωνικές συνδέσεις σταθερής.
Οι νέες λειτουργίες περιλαμβάνουν τα Εισερχόμενα Επιχειρήσεων και τον Εμπορικό Λογαριασμό με δυνατότητα αναζήτησης, που θα αποτελέσουν το επόμενο βήμα στη μακροπρόθεσμη στρατηγική του Viber να γίνει...
Oι νέοι Dell PowerEdge servers προσφέρουν υψηλότερες επιδόσεις, έως και 2,9 φορές για εφαρμογές όπως AI & Data Analytics.
Στο 90% ο στόχος πανελλαδικής πληθυσμιακής κάλυψης για το 2023.
Η διαχείριση της ασφάλειας των δεδοµένων µιας επιχείρησης είναι τόσο σηµαντική όσο και η ίδια η ασφάλειά της.
Με γραφεία σε Ελλάδα, Κύπρο, Ηνωµένο Βασίλειο, Σαουδική Αραβία και πελατολόγιο σε 35 χώρες.
Οι απαιτήσεις Cyber Security από την πλευρά των ασφαλιστών θα αυξηθούν περαιτέρω µέσα στο 2023 και θα αυξάνονται συνεχώς, παράλληλα µε τις εξελίξεις που παρατηρούνται στο κυβερνοέγκληµα.
Κλειδί για τον αποκλεισµό µελλοντικών επιθέσεων είναι η πρόληψη των απειλών σε πραγµατικό χρόνο, προτού προλάβουν να διεισδύσουν στο δίκτυο.
Η ευαισθητοποίηση για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι το κλειδί για µια ψηφιακά ώριµη κοινωνία.
Η ενοποίηση και η ενσωµάτωση των λύσεων σε µια ενιαiα πλατφoρµα κυβερνοασφάλειας είναι ζωτικής σηµασίας.