Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 11-Ιουλ-2022 11:04

  Vodafone Business: Ο απόλυτος προορισμός των ΜμΕ για την αξιοποίηση επιδοτήσεων ψηφιακού μετασχηματισμού από το Ταμείο Ανάκαμψης

  Vodafone Business: Ο απόλυτος προορισμός των ΜμΕ για την αξιοποίηση επιδοτήσεων ψηφιακού μετασχηματισμού από το Ταμείο Ανάκαμψης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Είναι κοινώς αποδεκτό ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν την καρδιά της ελληνικής οικονομίας, έχοντας την αδιαμφισβήτητη αριθμητική υπεροχή στην εγχώρια αγορά. Αλλά και ιστορικά, είναι ο τύπος της επιχείρησης που πρώτος άνθισε και διαμόρφωσε την εταιρική και εργασιακή κουλτούρα στην Ελλάδα. Ωστόσο, η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα – όχι μόνο στην χώρα μας, αλλά και την Ευρώπη συνολικά – έχει μείνει σημαντικά πίσω, σε σχέση με τις μεγάλες επιχειρήσεις, τόσο στην υιοθέτηση ψηφιακών εργαλείων όσο και στις ψηφιακές δεξιότητες των εργαζομένων.

  Προς αυτή την κατεύθυνση, αποκτά λοιπόν ιδιαίτερη βαρύτητα η αξιοποίηση της σπουδαίας ευκαιρίας που προσφέρει το Πρόγραμμα "Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ”  του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0. Πρόκειται για πρόγραμμα που θα τρέξει υπό την μορφή κουπονιών (vouchers) για επιδότηση του 90% νέων ψηφιακών υπηρεσιών και προϊόντων, που θα εκσυγχρονίσουν τη λειτουργία των δικαιούχων, θα αναβαθμίσουν τον τρόπο επικοινωνίας και συνεργασίας τους, θα μειώσουν το λειτουργικό τους κόστος και θα ενισχύσουν την ηλεκτρονική τους παρουσία. Για όλα αυτά, το Vodafone Business διαθέτει τις κατάλληλες λύσεις έχοντας στηρίξει πλήθος ελληνικών επιχειρήσεων στο ψηφιακό τους ταξίδι, ως συνεργάτης εμπιστοσύνης στο κρίσιμο άλμα τους προς το αύριο.

  Συγκεκριμένα, και ειδικά για ατομικές και μικρές επιχειρήσεις με προσωπικό από 1 έως 10 άτομα, επιδοτήσεις θα δοθούν για λύσεις αξίας έως €2.000, με τους δικαιούχους να καλούνται να καλύψουν μόνο το 10% του συνολικού κόστους. Για την κατηγορία αυτή, το Vodafone Business προσφέρει λύσεις που διευκολύνουν την εργασία και συνεργασία από οποιοδήποτε σημείο, λύσεις για τη δημιουργία eshop, καθώς και εργαλεία για την απομακρυσμένη παρακολούθηση και διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων των επιχειρήσεων, όπως ο εταιρικός στόλος και οι ψυκτικές τους μονάδες.

  Επιπλέον, προκειμένου το ψηφιακό ταξίδι των επιχειρήσεων να εξελιχθεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά, απρόσκοπτα και άμεσα, το Vodafone Business διαθέτει σε κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση έναν εξειδικευμένο σύμβουλο  που θα τις υποστηρίξει πλήρως σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από την αίτηση για το voucher, την επιλογή των κατάλληλων για την κάθε επιχείρηση λύσεων μέχρι και την παράδοσή τους.

  Βρείτε την κατάλληλη για εσάς λύση της Vodafone καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  17:00 27/07

  O ψηφιακός μετασχηματισμός των ΜμΕ περνάει από το Vodafone Business και το πρόγραμμα "Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ"

  Ποιες είναι οι ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις της Vodafone και πώς υποστηρίζει πλήρως την διαδικασία της επιδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας.

  09:00 22/07

  Ψηφιακά εργαλεία: Ο Νο1 σύμμαχος στην ανάπτυξη των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων

  H τεχνολογία αποτελεί πια αναπόσπαστο κομμάτι κάθε έκφανσης της καθημερινότητάς μας, καθώς ζούμε πλέον στην ψηφιακή εποχή.

  16:54 21/07

  Στην εποχή του "υβριδικού γραφείου" η απάντηση είναι HUAWEI MateBook D 16

  Οι ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων έχουν επαναπροσδιοριστεί τα τελευταία χρόνια, με την εξ αποστάσεως εργασία να έχει διεισδύσει δυναμικά στο νέο περιβάλλον.

  11:42 21/07

  To υποβοηθούμενο από τεχνολογία A.I. Lenovo ThinkCentre neo 50a 24 All-in-One είναι κατασκευασμένο για πιο έξυπνες επιδόσεις

  Eπεκτείνει το ολοκαίνουργιο χαρτοφυλάκιο desktop ThinkCentre neo που ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος και είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει στις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις λύσεις έτοιμες για το μέλλον.