Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 10-Ιαν-2022 14:04

  Γιατί η εκπαίδευση στο digital marketing είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση

  Γιατί η εκπαίδευση στο digital marketing είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο ανταγωνισμός γίνεται πιο δύσκολος. Οι συνθήκες πιο απαιτητικές. Οι υποψήφιοι πελάτες μας πιο προσεκτικοί. Ο ανταγωνισμός είναι πια μόνο ένα click μακριά. Οι επιχειρήσεις αναζητούν καλύτερη προβολή, πιο ευέλικτη και πιο οικονομική. Με ποιον τρόπο μπορεί να βρεθεί η δική σου επιχείρηση μπροστά από τους ανταγωνιστές της; Με ποιον τρόπο μπορεί να προβληθεί διεθνώς στο εξωτερικό; Όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις άμεσα με μία εκπαίδευση πάνω στο digital marketing! Το digital marketing δίνει μεγάλη δύναμη και ευελιξία στις επιχειρήσεις και αν δεν το ξέρεις ήδη, τότε πρέπει να διαβάσεις αυτό το άρθρο. 

  Τι πρέπει κάθε επιχειρηματίας ή επαγγελματίας να μάθει για το digital marketing;

  Ίσως δεν σε ενδιαφέρει να γίνεις digital & social media marketing specialist και να υλοποιείς εσύ ο ίδιος τακτικές digital marketing. Σίγουρα όμως σε νοιάζει να γνωρίζεις τι υπάρχει, πόσο κοστίζει, ποιος το κάνει, τι είναι σωστό και τι λάθος, τι σημαίνει η ορολογία, πόσα πρέπει να πληρώσεις, που, γιατί και βέβαια τι φέρνει αποτέλεσμα και τι όχι. Σε νοιάζει να μπορείς να μιλάς με τους developers και τους digital marketing specialists, να καταλαβαίνεις άριστα την γλώσσα που μιλάνε, να γνωρίζεις το σωστό από το λάθος. Σωστά;

  Κάθε επιχειρηματίας ή επαγγελματίας πρέπει να γνωρίζει όλα τα εργαλεία, τα κανάλια και τις τακτικές για να μπορεί να παίρνει αποφάσεις. Ιδανικά θέλει να εκπαιδευτεί γρήγορα (το πολύ σε 3 μήνες και όχι σε ένα χρονοβόρο master), να μάθει τα πάντα πρακτικά και όχι θεωρητικά, να πάρει ανανεωμένη γνώση και να μπορεί να εφαρμόσει άμεσα αυτά που μαθαίνει. Πρέπει να μάθει τι ισχύει τώρα αλλά και τι έρχεται στο άμεσο μέλλον. 

  Ποια είναι η πληρέστερη εκπαίδευση για digital & social media marketing;

  Αν ρωτήσεις τις μεγάλες επιχειρήσεις για την καλύτερη εκπαίδευση στην Ελλάδα θα σου πούνε όλοι το ίδιο: "Πήγαινε στην Knowcrunch με κλειστά μάτια”. Γιατί τόση έντονη θετική φήμη για τα courses της Knowcrunch; Τι έχει κάνει όλους να μιλούν με τα καλύτερα λόγια;

  Η Knowcrunch εκπαιδεύει στην Ελλάδα πάνω στο digital marketing από το 2013. Το Professional Diploma in Digital & Social Media Marketing που γίνεται στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη 3 φορές τον χρόνο και διαρκεί 3 μόλις μήνες, βραβεύεται επί σειρά ετών από το Social Media World και από τα Education Leaders Awards ως η καλύτερη εκπαίδευση για Digital & Social Media marketing στην Ελλάδα. Το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 4,000 στελέχη, επιχειρηματίες, media, agencies και influencers. Η ύλη ανανεώνεται καθημερινά και καλύπτει το σύνολο των καναλιών, των στρατηγικών και εργαλείων του digital marketing. Όταν κάποιος το ολοκληρώσει και αφού δώσει εξετάσεις και πάρει το πολυπόθητο Professional Diploma της Knowcrunch που ζητά όλη η αγορά, μπορεί όχι μόνο να εφαρμόσει άμεσα όσα έμαθε αλλά μπορεί και να παρέχει υπηρεσίες σε άλλους!

  Τι περιλαμβάνει η εκπαίδευση της Knowcrunch στο digital marketing;

  Όλα όσα κάθε επιχειρηματίας ή επαγγελματίας πρέπει να γνωρίζει. Συγκεκριμένα:

  - Πώς το digital marketing συμπληρώνει το marketing & media mix;
  - Τι είναι ένα σωστό website ή landing page και πως το φτιάχνω;
  - Ποια είναι τα νομικά θέματα που πρέπει να προσέξω;
  - Πώς μπορώ να κάνω search engine optimization για να εμφανίζομαι όταν με αναζητούν;
  - Ποια social media & social networks πρέπει να ξέρω και ποια χρειάζομαι;
  - Πώς μπορώ να κάνω θαύματα με το περιεχόμενο και το content marketing;
  - Πώς μπορώ με social media marketing να χτίσω ολόκληρες online κοινότητες;
  - Ποιες διαφημίσεις πρέπει να ξέρω, πως τις τρέχω, τι αποδίδουν, πόσο κοστίζουν;
  - Πώς μπορώ να κάνω ένα διαφημιστικό πλάνο πλήρως κοστολογημένο;
  - Πώς μπορώ να ξεκινήσω άμεσα να χρησιμοποιώ influencers;
  - Πώς μπορώ να στέλνω νόμιμα μηνύματα σε emails και κινητά τηλέφωνα;
  - Πώς μπορώ να παρακολουθώ και να αξιολογώ όλα τα αποτελέσματα των ενεργειών;
  - Τι είναι το growth αλλά και το performance marketing;
  - Πώς μπορώ όλα αυτά να τα βάλω σε μια συνολική στρατηγική;
  - Και τέλος πώς μπορώ να κοστολογώ και να παρέχω τέτοιες υπηρεσίες σε άλλους;

  Σε ποιους απευθύνεται το digital marketing course της Knowcrunch;

  Απευθύνεται σε όσους επαγγελματίες θέλουν να μπουν στον digital marketing κόσμο ή να βρουν νέους πελάτες. Σε στελέχη που θέλουν να εξελίξουν τις γνώσεις και την καριέρα τους. Σε φοιτητές ή ανέργους που ψάχνουν άμεσα εργασία. Η Knowcrunch δίνει ένα πανίσχυρο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, η αγορά εργασίας προτιμά αποφοίτους της και τους προσλαμβάνει με 80%-100% απορρόφηση. Oι instructors της Knowcrunch ασχολούνται με τον κάθε σπουδαστή προσωπικά για την εξασφάλιση συνεργασιών ή εύρεσης εργασίας.  

  Τι λένε οι απόφοιτοι της Knowcrunch για το εντατικό digital marketing course;

  Ο Δημήτρης Περισοράτης, CEO και wine communicator αναφέρει: "Το course μού έδωσε όλα τα εφόδια για να επικοινωνήσω την επιχείρησή μου με τον καλύτερο τρόπο". Ο Χρήστος Ντόζης, Business analyst στη Toyota Hellas χαρακτηρίζει το course ως το μόνο που προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση του digital marketing. Ενώ ο Στυλιανός Αναστασόπουλος, συνιδιοκτήτης ενός digital agency σχολιάζει: "Ευγνωμονώ τη Knowcrunch γιατί μαζί με τους συμφοιτητές μου από το Diploma ανοίξαμε μόλις ένα digital agency". Όλοι οι απόφοιτοι της Knowcrunch μοιράζονται σε video τα δικά τους testimonials και μπορείτε να τα δείτε στο YouTube και στο Facebook.

  Γιατί να επιλέξω την Knowcrunch;

  Η Knowcrunch δεν είναι απλώς ένας διεθνής οργανισμός που παρέχει υψηλού επιπέδου in-class & video-on-demand courses πάνω στο marketing & στο digital marketing. Είναι μία εξαιρετική εμπειρία, όπου θα γνωρίσεις σημαντικούς επαγγελματίες, θα μπεις σε μία παντοδύναμη κοινότητα προνομιούχων και θα μπορείς σε 3 μόλις μήνες εντατικότατης εκπαίδευσης να αλλάξεις την επιχείρησή σου και την καριέρα σου. Μόνο μην χάνεις χρόνο, τα courses της Knowcrunch γίνονται sold out σε λίγες εβδομάδες άρα κλείσε εγκαίρως τη συμμετοχή σου στο επόμενο πριν εξαντληθούν οι θέσεις!

  Που μπορώ τώρα να εκπαιδευτώ στο digital marketing και πότε ξεκινώ;

  Η Knowcrunch παρέχει τα courses της δια ζώσης σε τάξεις 3 φορές τον χρόνο (Ιανουάριο, Απρίλιο και Σεπτέμβριο). H εκπαίδευση διαρκεί μόλις 3 μήνες (138 ώρες), γίνεται τις εργάσιμες μέρες απογεύματα από τις 18-22:00. Περιλαμβάνει συνεχείς πρακτικές ομαδικές εργασίες και έχει προαιρετικές εξετάσεις στο τέλος για όποιον θέλει το πολυπόθητο professional diploma. Κλείσε την θέση σου τώρα σε όποια πόλη σε βολεύει και άλλαξε την ζωή σου και τη καριέρα σου:

  1. Professional Diploma in Digital & Social Media Marketing στην Αθήνα
  2. Professional Diploma in Digital & Social Media Marketing στη Θεσσαλονίκη

  pin

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  14:43 17/01

  ESET: Πώς κλέβουν κωδικούς πρόσβασης οι χάκερ και πώς να τους σταματήσετε

  Οι κωδικοί πρόσβασης (passwords) είναι η αχίλλειος πτέρνα της ψηφιακής ζωής πολλών ανθρώπων.

  11:38 14/01

  HUAWEI Winter Sales 2022: Αυτό τον χειμώνα όλη η τεχνολογία βρίσκεται στα χέρια σας!

  Αποκτήστε, σε ασύγκριτες τιμές, όλα όσα θα κάνουν τις μέρες σας να πάρουν την πιο βαθιά τεχνολογική ανάσα!

  15:08 10/01

  Πώς γίνεται η απαλλαγή από τα τέλη κινητής και καρτοκινητής τηλεφωνίας

  Μέσω του mobilefees.gov.gr η διαδικασία. Αφορά νέους ηλικίας 15-29 ετών.

  31/12 2021

  Βουλγαρία: Επιστήμονες ανέπτυξαν ένα ποταμόπλοιο που κινείται με υδρογόνο και ηλιακή ενέργεια

  Το HydRUforce είναι ένα σκάφος επίδειξης με υβριδική κίνηση, η οποία βασίζεται σε μπαταρίες-κυψέλες καυσίμων ηλιακής ενέργειας, μηδενικών εκπομπών άνθρακα.

  29/12 2021

  COSMOTE: Στο 80% η 5G κάλυψη σε όλη την Ελλάδα, έως το τέλος του 2022

  Ένα χρόνο μετά το επίσημο λανσάρισμα του δικτύου 5ης γενιάς που πρώτη έφερε στην Ελλάδα η COSMOTE και ο στόχος για 60% πανελλαδική πληθυσμιακή 5G κάλυψη, επετεύχθη. Η COSMOTE έθεσε για την επόμενη...

  27/12 2021

  H μπάρα ήχου Beam της Sonos μεταφέρει τον ήχο του σινεμά στο σαλόνι σας

  Απολαύστε πανοραμικό ήχο με την Beam τελευταίας γενιάς, τώρα με υποστήριξη Dolby Atmos.

  27/12 2021

  Τα ομορφότερα δώρα και φέτος στο Public

  Βρείτε δώρα για όλους στα καταστήματα Public και στο public.gr.