Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 21-Οκτ-2021 19:54

  Veritas NetBackup SaaS Protection: Απόλυτη προστασία Microsoft 365 για μεγάλες επιχειρήσεις

  Veritas NetBackup SaaS Protection: Απόλυτη προστασία Microsoft 365 για μεγάλες επιχειρήσεις
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Έχει πλέον καταστεί σαφές ότι το μέλλον της πληροφορικής έγκειται σε μεγάλο βαθμό στις υπηρεσίες cloud. Μάλιστα, η επιτάχυνση στην ανάπτυξη των υπηρεσιών cloud που συντελέστηκε τον περασμένο χρόνο ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Αξιοσημείωτη απόδειξη αυτής της διαπίστωσης είναι ότι το Microsoft 365 Teams διαθέτει σήμερα περισσότερους από 145 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, σε σύγκριση με τα 20 εκατομμύρια χρηστών που είχε λίγους μήνες πριν από την πανδημία.

  Άλλωστε αυτό το κοσμογονικό γεγονός που όλοι βιώνουμε, έχει αλλάξει σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε και εργαζόμαστε. Είναι εντυπωσιακό να διαπιστώνουμε πόσο γρήγορα οι ομάδες IT μετακίνησαν τις διαδικασίες τους στο cloud, αξιοποιώντας λύσεις Software as a Service (SaaS), όπως το Microsoft 365. Οι οργανισμοί που έχουν υιοθετήσει λύσεις SaaS δεν εξοικονομούν μόνο χρόνο και χρήμα, μα και άλλα οφέλη, όπως ευκολία χρήσης και διαχείρισης και υψηλή απόδοση. Οι εφαρμογές SaaS έχουν πλέον ενσωματωθεί στο DNA των περισσότερων επιχειρήσεων και οργανισμών.

  Οι επιχειρήσεις όμως παραμένουν να έχουν την ευθύνη προστασίας και διαχείρισης των δεδομένων όπως όταν τα διατηρούσαν στις δικές του υποδομές. Τα δεδομένα SaaS δέχονται τις ίδιες προκλήσεις που αντιμετώπιζαν τα δεδομένα μιας εσωτερικής εγκατάστασης: τυχαίες ή κακόβουλες διαγραφές, καταστροφή από malware και ransomware. Γιατί είναι γεγονός ότι ακόμη και σε περιβάλλοντα cloud τα δεδομένα κινδυνεύουν και από ransomware!

  Το νέο NetBackup SaaS Microsoft 365 Protection φυλάει τα νώτα σας!

  Η Veritas, με το νέο ΝetBackup SaaS Protection προσφέρει μια αξιόπιστη λύση SaaS σχεδιασμένη για να καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις ασφάλειας, απόδοσης και ευελιξίας που αναζητούν οι μεγάλες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Microsoft 365.

  Το NetBackup SaaS Protection είναι μια πλατφόρμα backup-as-a-service (BaaS) που επεκτείνει τις δυνατότητες προστασίας των εταιρικών δεδομένων, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να προστατεύουν και τα δεδομένα που παράγονται σε λύσεις SaaS, συμπεριλαμβανομένων αυτών του Microsoft 365, Box, Slack και Google Drive.

  Με μοναδικά χαρακτηριστικά όπως το Single Tenant, επιλογή hosting σε οποιοδήποτε Azure Data Center επιθυμεί ο πελάτης (ακόμη και Self-hosting) σε συνδυασμό με τα επιπλέον Security features και δυνατότητες παραμετροποίησης και διαχείρισης παρέχει την πλέον ολοκληρωμένη λύση της αγοράς.

  Η χρήση του NetBackup SaaS Protection απλοποιεί την προστασία, τη διαχείριση και την αποθήκευση δεδομένων στο cloud. Παράλληλα παρέχει λεπτομερείς ελέγχους διαχείρισης δεδομένων, ασφάλεια εταιρικού επιπέδου, υψηλή απόδοση, επεκτασιμότητα και ευέλικτες επιλογές επαναφοράς, δίνοντας έτσι στο χρήστη την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει άφοβα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Microsoft Azure.

  Για να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορεί το ΝetBackup SaaS Protection να σας βοηθήσει να εφαρμόσετε backup για το Microsoft 365 με ασφάλεια και παράλληλα να ανακαλύψετε πώς προστατεύει από κακόβουλα λογισμικά, ransomware και την τυχαία  ή κακόβουλη διαγραφή των δεδομένων σας, κατεβάστε τα whitepapers: https://distribution.logicom.net/greece-veritas-saas-backup/

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  12:25 02/12

  Διάκριση για τέσσερεις ελληνικές ομάδες στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής 2021

  COSMOTE και WROHellas συμβάλλουν στην ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των νέων της χώρας

  15:43 26/11

  Πώς ο Μr. Gadget έγινε success story στον χώρο της τεχνολογίας

  Καθημερινά τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά, εμφανίζονται νέες εταιρείες τεχνολογίας τόσο με φυσική όσο και με ηλεκτρονική παρουσία.

  14:00 25/11

  Η "δίδυμη" πράσινη και ψηφιακή μετάβαση καταλύτης για την Ελλάδα του αύριο

  Το Vodafone Green Giga Network και οι ψηφιακές εφαρμογές συναντούν τις πράσινες τεχνολογίες και υπόσχονται ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον για όλους.

  12:52 22/11

  Τι προσφέρει πραγματικά η Skroutz, στους επιχειρηματίες του σήμερα

  Το ψηφιακό άλμα στο ηλεκτρονικό εμπόριο γίνεται πιο εύκολο από ποτέ.

  11:21 22/11

  Το HUAWEI nova 9 θα είναι μαζί σας όλη την ημέρα!

  Το νέο smartphone HUAWEI nova 9 μόλις έφτασε στην Ελλάδα.

  10:09 22/11

  Γιατί Hyperconverged (HCI) υποδομές; Η απάντηση βρίσκεται στα Applications

  Οι Hyperconverged υποδομές αποτελούν το νέο σημείο εκκίνησης για τις επιχειρήσεις για μια ολοκληρωμένη, αυτοματοποιημένη private cloud υποδομή καθώς και το κίνητρο για να επεκταθούν στο hybrid cloud.

  14:42 19/11

  Το "Rise with SAP, Athens 2021" αποκάλυψε τη νέα εποχή στον επιχειρησιακό μετασχηματισμό

  Το "Rise with SAP, Athens 2021" αποκάλυψε τη νέα εποχή στον επιχειρησιακό μετασχηματισμό.

  15:41 18/11

  Η Vodafone και ο "Δημόκριτος" ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα καλύτερο, βιώσιμο μέλλον για όλους με ψηφιακή καινοτομία αιχμής, made in Greece!

  To Giga Campus by Vodafone & Demokritos, είναι μια πρότυπη κοιτίδα καινοτομίας στις εγκαταστάσεις του Δημόκριτου, που αξιοποιεί και συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το κύρος του κορυφαίου...

  12:45 15/11

  realme GT NEO 2: Ένας NEOΣ πρωτοποριακός ήρωας!

  Το ολοκαίνουριο realme GT NEO 2 ήρθε για να γράψει ιστορία! Μία ωραία έκπληξη ετοίμασε για τους λάτρεις της τεχνολογίας η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία smartphone στον κόσμο.