Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 22-Οκτ-2021 15:27

  Αthens Stay - Χριστόφορος Πέτσης: "Το γρήγορο και χωρίς διακοπές Internet μας βοηθά να κάνουμε τη διαφορά στους πελάτες μας"

  Αthens Stay - Χριστόφορος Πέτσης: “Το γρήγορο και χωρίς διακοπές Internet μας βοηθά να κάνουμε τη διαφορά στους πελάτες μας”
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το διάστημα της πανδημίας ανέδειξε την κουλτούρα της εξ αποστάσεως εργασίας. Όλο και περισσότεροι επαγγελματίες επιλέγουν να μην έχουν μόνιμο τόπο κατοικίας για μεγάλο χρονικό διάστημα και μετατρέπονται σε digital nomads, δηλαδή ζουν και δουλεύουν με ένα laptop, ταξιδεύοντας από το ένα σημείο της γης στο άλλο. Μοναδικό προαπαιτούμενο, μια αξιόπιστη σύνδεση στο Internet!

  Τη νέα αυτή τάση σκέφτηκε να αξιοποιήσει η εταιρεία Αthens Stay, η οποία αποτελεί ένα νέου τύπου ξενοδοχείο, με ενοίκους digital nomads! Η εταιρεία, παράλληλα, παρέχει στα καταλύματα που διαθέτει τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές λύσεις για να μπορούν οι ένοικοι να εργάζονται αναπόσπαστοι, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα της δουλειάς τους.

  Ο Χριστόφορος Πέτσης επικεφαλής της Athens Stay εξηγεί πως λειτουργεί το νέο αυτό μοντέλο εργασίας, στο οποίο στηρίζεται η λειτουργία της επιχείρησής του. Απαραίτητο εργαλείο για να είναι οι πελάτες, οι ενοικιαστές του στην προκειμένη περίπτωση, ικανοποιημένοι είναι το αξιόπιστο Internet. Με το πρόγραμμα COSMOTE Business Double Play μαζί με  Internet Back up από την COSMOTE, η Athens Stay καταφέρνει να προσφέρει σταθερό, γρήγορο και συνεχές Internet, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τους πελάτες της.

  Ερ: Αποτελείτε μια νέου τύπου ξενοδοχειακή επιχείρηση. Η διάθεση γρήγορου ίντερνετ μπορεί να θεωρηθεί προτέρημα;

  Απ: Βασικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στον ταξιδιώτη μια εμπειρία, να νιώσει ότι μένει στο σπίτι του, απολαμβάνοντας, όμως, την ασφάλεια ενός ξενοδοχείου. Αποτελούμε, ουσιαστικά, μια υβριδική επιλογή, από το 2019, οπότε και ξεκινήσαμε το εγχείρημα, καλύπτοντας το κενό αυτό στην αγορά.

  Οι ένοικοι μας ή οι πελάτες μας, αν θέλετε, είναι άνθρωποι που έχουν υψηλά αμειβόμενη θέση στο εξωτερικό και μεταναστεύουν, εφόσον μπορούν να δουλεύουν μέσω υπολογιστή. Έτσι πηγαίνουν σε χώρες που το βιοτικό επίπεδο είναι καλό, ποιοτικό και οικονομικό, με την Ελλάδα να είναι μία από αυτές. Το γρήγορο Internet, φυσικά, και αποτελεί προτέρημα. Αν δεν το είχαμε, δεν θα μπορούσαμε να δουλεύουμε με τους συγκεκριμένους πελάτες.

  Ερ: Κατά πόσο σας έχει βοηθήσει η τεχνολογία; Συντελεί στην εξωστρέφεια της επιχείρησης σας;

  Απ: Για τα καταλύματά μας τα ψηφιακά βοηθήματα είναι πολύ σημαντικά, καθώς φιλοξενούμε πολλούς digital nomads ή business travelers που η φύση της δουλειάς τους είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το σταθερό, χωρίς διακοπές, και γρήγορο Internet. Σκεφτείτε ότι έχουμε πάρα πολλούς πελάτες, οι οποίοι πριν κάνουν κράτηση σε μας, έρχονται και τσεκάρουν το Internet!

  Μετράνε την ταχύτητα download και upload και, αφού συνδεθούν στο Wi-Fi μας και μείνουν ικανοποιημένοι από την ταχύτητα που παρέχουμε, κλείνουν συμφωνία κατευθείαν με μας. Τουλάχιστον 10 περιπτώσεις μας επέλεξαν με αυτό τον τρόπο, ενώ κάποιοι άλλοι έφυγαν από διπλανά ξενοδοχεία, καθώς προσφέραμε και την υπηρεσία Internet backup. Η ικανοποίηση είναι τέτοια που φαίνεται ακόμα και στα σχόλια στα Social Media, με αποτέλεσμα οι πελάτες μας αυξάνονται συνεχώς.

  Ερ: Σε τί ταχύτητες αναφερόμαστε;

  Απ: Παρέχουμε τις μέγιστες ταχύτητες δηλαδή έως 200Μbps, μέσω του δικτύου της COSMOTE, με το πρόγραμμα COSMOTE Business Double Play. Όταν όλοι οι ένοικοί μας εργάζονται, χρησιμοποιώντας το Internet ταυτόχρονα, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι οι απαιτήσεις είναι πάρα πολύ υψηλές. 

  Ερ: Υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό παράδειγμα με πελάτη που σας ευχαρίστησε λόγω της υπηρεσίας Internet backup;

  Απ: Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια προγραμματισμένη διακοπή στο δίκτυο, για 4-5 ώρες, λόγω έργων. Το Internet Backup, στη συγκεκριμένη περίπτωση, μας "έσωσε” γιατί είχαμε σταθερό, Internet, χωρίς διακοπές και με καλή ταχύτητα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και δεν είχαμε κανένα παράπονο από τους πελάτες μας. Στην αντίθετη περίπτωση, το πρόβλημα θα ήταν μεγάλο, καθώς εκείνη την ημέρα 17 άτομα δούλευαν ταυτόχρονα από υπολογιστή. 

  Ερ: Κλείνοντας, τί μήνυμα έχετε να δώσετε ως επιχειρηματίας;

  Απ: Το μήνυμά μου είναι ότι η τεχνολογία αποτελεί σύμμαχο των σύγχρονων επιχειρήσεων. Το διάστημα της πανδημίας, άλλωστε, το απέδειξε περίτρανα. Στη δική μας περίπτωση, το γρήγορο και αξιόπιστο Internet έπαιξε καθοριστικό ρόλο τόσο για τη βιωσιμότητά μας όσο και για την περαιτέρω ανάπτυξή μας. Θα σας συμβούλευα να το δοκιμάσετε, χωρίς δεύτερη σκέψη!

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  12:25 02/12

  Διάκριση για τέσσερεις ελληνικές ομάδες στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής 2021

  COSMOTE και WROHellas συμβάλλουν στην ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των νέων της χώρας

  15:43 26/11

  Πώς ο Μr. Gadget έγινε success story στον χώρο της τεχνολογίας

  Καθημερινά τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά, εμφανίζονται νέες εταιρείες τεχνολογίας τόσο με φυσική όσο και με ηλεκτρονική παρουσία.

  14:00 25/11

  Η "δίδυμη" πράσινη και ψηφιακή μετάβαση καταλύτης για την Ελλάδα του αύριο

  Το Vodafone Green Giga Network και οι ψηφιακές εφαρμογές συναντούν τις πράσινες τεχνολογίες και υπόσχονται ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον για όλους.

  12:52 22/11

  Τι προσφέρει πραγματικά η Skroutz, στους επιχειρηματίες του σήμερα

  Το ψηφιακό άλμα στο ηλεκτρονικό εμπόριο γίνεται πιο εύκολο από ποτέ.

  11:21 22/11

  Το HUAWEI nova 9 θα είναι μαζί σας όλη την ημέρα!

  Το νέο smartphone HUAWEI nova 9 μόλις έφτασε στην Ελλάδα.

  10:09 22/11

  Γιατί Hyperconverged (HCI) υποδομές; Η απάντηση βρίσκεται στα Applications

  Οι Hyperconverged υποδομές αποτελούν το νέο σημείο εκκίνησης για τις επιχειρήσεις για μια ολοκληρωμένη, αυτοματοποιημένη private cloud υποδομή καθώς και το κίνητρο για να επεκταθούν στο hybrid cloud.

  14:42 19/11

  Το "Rise with SAP, Athens 2021" αποκάλυψε τη νέα εποχή στον επιχειρησιακό μετασχηματισμό

  Το "Rise with SAP, Athens 2021" αποκάλυψε τη νέα εποχή στον επιχειρησιακό μετασχηματισμό.

  15:41 18/11

  Η Vodafone και ο "Δημόκριτος" ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα καλύτερο, βιώσιμο μέλλον για όλους με ψηφιακή καινοτομία αιχμής, made in Greece!

  To Giga Campus by Vodafone & Demokritos, είναι μια πρότυπη κοιτίδα καινοτομίας στις εγκαταστάσεις του Δημόκριτου, που αξιοποιεί και συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το κύρος του κορυφαίου...

  12:45 15/11

  realme GT NEO 2: Ένας NEOΣ πρωτοποριακός ήρωας!

  Το ολοκαίνουριο realme GT NEO 2 ήρθε για να γράψει ιστορία! Μία ωραία έκπληξη ετοίμασε για τους λάτρεις της τεχνολογίας η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία smartphone στον κόσμο.

  12:50 03/11

  Πώς να έχετε Internet χωρίς διακοπές στην επιχείρησή σας

  Το Internet Backup της COSMOTE είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο καθένας μας για να είναι συνεχώς συνδεδεμένος.