Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 16-Ιουλ-2021 16:15

  Veritas NetBackup SaaS Protection: Απόλυτη προστασία Microsoft 365 για μεγάλες επιχειρήσεις

  Veritas NetBackup SaaS Protection: Απόλυτη προστασία Microsoft 365 για μεγάλες επιχειρήσεις
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Έχει πλέον καταστεί σαφές ότι το μέλλον της πληροφορικής έγκειται σε μεγάλο βαθμό στις υπηρεσίες cloud. Μάλιστα, η επιτάχυνση στην ανάπτυξη των υπηρεσιών cloud που συντελέστηκε τον περασμένο χρόνο ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Αξιοσημείωτη απόδειξη αυτής της διαπίστωσης είναι ότι το Microsoft 365 Teams διαθέτει σήμερα περισσότερους από 145 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, σε σύγκριση με τα 20 εκατομμύρια χρηστών που είχε λίγους μήνες πριν από την πανδημία.

   

   
  

   

  Άλλωστε αυτό το κοσμογονικό γεγονός που όλοι βιώνουμε, έχει αλλάξει σημαντικά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε και εργαζόμαστε. Είναι εντυπωσιακό να διαπιστώνουμε πόσο γρήγορα οι ομάδες IT μετακίνησαν τις διαδικασίες τους στο cloud, αξιοποιώντας λύσεις Software as a Service (SaaS), όπως το Microsoft 365. Οι οργανισμοί που έχουν υιοθετήσει λύσεις SaaS δεν εξοικονομούν μόνο χρόνο και χρήμα, μα και άλλα οφέλη, όπως ευκολία χρήσης και διαχείρισης και υψηλή απόδοση. Οι εφαρμογές SaaS έχουν πλέον ενσωματωθεί στο DNA των περισσότερων επιχειρήσεων και οργανισμών.

  backround-saas.jpg

  Οι επιχειρήσεις όμως παραμένουν να έχουν την ευθύνη προστασίας και διαχείρισης των δεδομένων όπως όταν τα διατηρούσαν στις δικές του υποδομές. Τα δεδομένα SaaS δέχονται τις ίδιες προκλήσεις που αντιμετώπιζαν τα δεδομένα μιας εσωτερικής εγκατάστασης: τυχαίες ή κακόβουλες διαγραφές, καταστροφή από malware και ransomware. Γιατί είναι γεγονός ότι ακόμη και σε περιβάλλοντα cloud τα δεδομένα κινδυνεύουν και από ransomware!

  Capture.JPG

  Το νέο NetBackup SaaS Microsoft 365 Protection φυλάει τα νώτα σας!

  Η Veritas, με το νέο ΝetBackup SaaS Protection προσφέρει μια αξιόπιστη λύση SaaS σχεδιασμένη για να καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις ασφάλειας, απόδοσης και ευελιξίας που αναζητούν οι μεγάλες επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Microsoft365.

  Το NetBackup SaaS Protection είναι μια πλατφόρμα backup-as-a-service (BaaS) που επεκτείνει τις δυνατότητες προστασίας των εταιρικών δεδομένων, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να προστατεύουν και τα δεδομένα που παράγονται σε λύσεις SaaS, συμπεριλαμβανομένων αυτών του Microsoft 365, Box, Slack και Google Drive.

  Με μοναδικά χαρακτηριστικά όπως το Single Tenant, επιλογή hosting σε οποιοδήποτε Azure Data Center επιθυμεί ο πελάτης (ακόμη και Self-hosting) σε συνδυασμό με τα επιπλέον Security features και δυνατότητες παραμετροποίησης και διαχείρισης παρέχει την πλέον ολοκληρωμένη λύση της αγοράς.

  Η χρήση του NetBackup SaaS Protection απλοποιεί την προστασία, τη διαχείριση και την αποθήκευση δεδομένων στο cloud. Παράλληλα παρέχει λεπτομερείς ελέγχους διαχείρισης δεδομένων, ασφάλεια εταιρικού επιπέδου, υψηλή απόδοση, επεκτασιμότητα και ευέλικτες επιλογές επαναφοράς, δίνοντας έτσι στο χρήστη την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει άφοβα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Microsoft Azure.

  Για να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορεί το ΝetBackup SaaS Protection να σας βοηθήσει να εφαρμόσετε ένα εξαιρετικά ασφαλές αντίγραφο ασφαλείας δεδομένων για το Microsoft 365 και παράλληλα να ανακαλύψτε πώς προστατεύει από κακόβουλα λογισμικά, ransomware και την τυχαία ή κακόβουλη διαγραφή των δεδομένων σας, επικοινωνήστε με τη Space Hellas, Veritas Gold Partner,

  www.space.gr | sales@space.gr

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  12:35 22/07

  HUAWEI Watch 3 Series: Πώς ένα τεχνολογικό gadget θα σε βοηθήσει να έχεις καλύτερη ποιότητα ζωής!

  Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν με δώρο καταπληκτικά noise-canceling ακουστικά!

  13:26 15/07

  Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για το Digital Marketing της επιχείρησής σου στο 3ο online σεμινάριο του #GrowYourBusiness - The Digital Sessions

  Digital Marketing: Το κλειδί για την προώθηση των επιχειρήσεων στον ψηφιακό κόσμο στο 3ο online σεμινάριο του #GrowYourBusiness - The Digital Sessions /

  15:33 14/07

  COSMOTE: Οι Κυκλάδες "τρέχουν" με ταχύτητες 5G

  Πάνω από 50% πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη για τοCOSMOTE 5G.

  14:38 12/07

  Gaming σε άλλο level... με τις κορυφαίες επιλογές laptop!

  Το gaming είναι απαιτητικό… άθλημα κι οι gamers το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα. Έτσι, το gaming laptop ενός gamer θα πρέπει να έχει τη δύναμη ενός σταθερού υπολογιστή όμως να χωράει στην τσάντα ...

  07:46 05/07

  Οι Έλληνες οι λιγότεροι ικανοποιημένοι στην ΕΕ από τις ταχύτητες στο διαδίκτυο

  H Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της ΕΕ των 27 όπου το ποσοστό των ικανοποιημένων από τη σύνδεσή τους δεν ξεπερνά το 70%.

  14:10 01/07

  ESET: Τι είναι η απάτη "φωνητικού ψαρέματος" (vishing) και πώς μπορεί κάποιος να προστατευτεί

  Το 2020, το phishing, το vishing και άλλες απάτες, κόστισαν σε περισσότερα από 241.000 θύματα πάνω από 54 εκατομμύρια δολάρια.

  18:27 30/06

  Πέντε προτάσεις laptops που θα κάνουν το… school from home παιχνίδι!

  Αν αναρωτιέσαι τι πρέπει να έχει ένας καλός μαθητικός φορητός υπολογιστής, δες τις προτάσεις που συγκεντρώσαμε για ‘σένα.