Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 30-Μαϊ-2021 15:38

  Συνεργασίες με παγκόσμιους εταίρους κινητής επικοινωνίας σηματοδοτεί η ένταξη της Honor στην GSMA

  Συνεργασίες με παγκόσμιους εταίρους κινητής επικοινωνίας σηματοδοτεί η ένταξη της Honor στην GSMA
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την ένταξη της ως μέλος στο GSMA ανακοίνωσε η Honor, γεγονός που σηματοδοτεί την συνεργασία της με τους παγκόσμιους εταίρους της βιομηχανίας ψηφιακών κινητών επικοινωνιών για να προωθήσει την ανάπτυξη και την εφαρμογή νέων τεχνολογιών κινητής επικοινωνίας.

  Η GSMA ενώνει περισσότερους από 750 παρόχους με σχεδόν 400 εταιρείες στο ευρύτερο οικοσύστημα κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένων κατασκευαστών συσκευών, εταιρειών λογισμικού, παρόχων εξοπλισμού και εταιρειών διαδικτύου, καθώς και οργανώσεων σε παρακείμενους κλάδους. Η GSMA οργανώνει επίσης το Mobile World Congress (MWC) που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Βαρκελώνη, το Λος 'Αντζελες και τη Σαγκάη, καθώς και τα περιφερειακά συνέδρια Mobile 360.

  Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Honor σκοπεύει να ενισχύσει περαιτέρω τις στρατηγικές της συνεργασίες με άλλα μέλη της GSMA. Χάρη στην εμπεριστατωμένη κατανόηση των αναγκών των καταναλωτών, των ισχυρών δυνατοτήτων της έρευνας και ανάπτυξης και των μελλοντικών τεχνολογιών, θα συνεχίσει να δημιουργεί νέες ευκαιρίες για την ενδυνάμωση της βιομηχανίας, προς όφελος ολόκληρου του οικοσυστήματος.

  Η Honor, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, έχει δεσμευτεί να προωθήσει τη βιομηχανία στο σύνολό της και να προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία προϊόντων για τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ