Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 25-Μαϊ-2020 11:36

  Χωρίς την τεχνολογία θα πάγωνε η Οικονομία

  Χωρίς την τεχνολογία θα πάγωνε η Οικονομία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πώς θα ήταν η ζωή μας χωρίς την τεχνολογία; Αυτή η ερώτηση μοιάζει περισσότερο επίκαιρη από ποτέ. Πως θα διανύαμε την πανδημία του COVID- 19 χωρίς όλα τα εργαλεία που μας προσέφερε η τεχνολογία για να διευκολύνει και άλλες φορές να διασκεδάσει τις στιγμές της καθημερινότητάς μας. Και μπορεί η συζήτηση να φαίνεται υποθετική και ουτοπική αλλά αναδεικνύει τη βαρύτητα και τον ρόλο της τεχνολογίας στη ζωή μας. Αν δεν υπήρχε η τεχνολογία θα είχε παγώσει η Οικονομία όπως και κάθε δραστηριότητα της ζωής μας: εκπαίδευση, εργασία, διασκέδαση, ενημέρωση. 

  Ένας από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως τεχνολογικούς ηγέτες, η Hewlett Packard Enterprise δημιούργησε νέα προγράμματα εστιασμένα στη διευκόλυνση των συνεργατών της την περίοδο αυτή τόσο με όρους τεχνολογικής καινοτομίας, όσο και με όρους οικονομικής ενίσχυσης. 

  Μέσα από το χρηματοδοτικό της Πρόγραμμα για την επιτάχυνση της ανάκαμψης και του μετασχηματισμού των επιχειρήσεων η HPE προσφέρει περισσότερα από δύο δισεκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση για να βοηθήσει τους πελάτες της που αντιμετωπίζουν οικονομικές προκλήσεις οι οποίες απορρέουν από την κρίση του COVID-19, συμπεριλαμβανομένων των ταμειακών ροών ή των ζητημάτων ρευστότητας. Η HPE εισάγει επίσης νέες πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένου ενός Προγράμματος Ανακούφισης Πληρωμών, για να βοηθήσει τους πελάτες της να αποκτήσουν νέα τεχνολογία και να μετριάσουν ένα μέρος της οικονομικής πίεσης που έχει δημιουργηθεί από το αβέβαιο κλίμα. 

  Τα δύο δισεκατομμύρια δολάρια της χρηματοδότησης της HPE θα εφαρμοστούν για να βοηθήσουν τους πελάτες της να εξασφαλίσουν τη συνέχεια των επιχειρήσεων τους και να προσαρμοστούν στο τρέχον περιβάλλον, αντιμετωπίζοντας τις νέες τεχνολογικές ανάγκες χρηματοδότησης και μετατρέποντας την υποδομή του IT τους σε νέες πηγές κεφαλαίου. Επιπλέον, μέσω του νέου Προγράμματος Ανακούφισης Πληρωμών, οι πελάτες της HPE μπορούν να αποκτήσουν την τεχνολογία που χρειάζονται σήμερα και να πληρώνουν μόνο το 1% της συνολικής αξίας της σύμβασης τους κάθε μήνα για τους πρώτους οκτώ μήνες, μεταθέτοντας πάνω από το 90% του κόστους για το 2021. Αυτό μπορεί να είναι ένα "δίχτυ" ασφαλείας που θα βοηθήσει πολλές επιχειρήσεις να κατευθύνουν σωστά τις οικονομικές επιπτώσεις που θα έχουν λόγω του COVID-19 τους επόμενους μήνες. Από το 2021, κάθε μηνιαία πληρωμή θα ισούται περίπου με το 3,3% της συνολικής αξίας της σύμβασης.

  Ταυτόχρονα, μέσω του HPE GreenLake Central, η HPE προσφέρει την εμπειρία του Cloud παντού, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τους πελάτες της να εκτελούν, να διαχειρίζονται και να βελτιστοποιούν την υβριδική cloud περιουσία τους χρησιμοποιώντας μία ενιαία πλατφόρμα "as-a-Service" σε δημόσια και ιδιωτικά clouds, κέντρα δεδομένων και εργασιακά άκρα. 

  Το HPE GreenLake έχει αποκτήσει παγκόσμια απήχηση καθώς αντιμετωπίζει με μοναδικό τρόπο αυτό που απαιτεί η αγορά σε μια ιδανική εμπειρία as-a-Service. Φέρνει τη σύγχρονη εμπειρία cloud στις εφαρμογές, τα δεδομένα και τον φόρτο εργασίας των πελατών στις εγκαταστάσεις τους με λογικές  αυτοματισμού, αυτοεξυπηρέτησης, ελαστικής πληρωμής ανά χρήση προς τα πάνω ή κάτω και διαχειριζόμενο as-a-Service από την HPE.  Αυτό επιτρέπει στους πελάτες να ελευθερώσουν κεφάλαια αποκτώντας οικονομική ευελιξία αλλά και να  ανακατευθείνουν το ταλέντο των ανθρώπων του στην ενίσχυση του κύριου αντικειμένου της επιχείρησης για την επόμενη ημέρα χωρίς να ξοδεύουν το ανθρώπινο κεφάλαιό τους σε θέματα τεχνολογικής εξειδίκευσης. Το HPE GreenLake είναι η κορυφαία στην αγορά πλατφόρμα σε ιδιωτικά περιβάλλοντα IT as-a-Service, και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρηματικές δράσεις της HPE με περισσότερους από 800 πελάτες παγκοσμίως και πάνω από 500 συνεργάτες. Η μοναδιαία μέτρηση με βάση την μονάδα κόστους που συμφωνείται από την αρχή του συμβολαίου, ο έλεγχος κατανάλωσης και αντίστοιχης χρέωσης που εξασφαλίζεται με χρήση ΙP λογισμικού, η στήριξη της υπηρεσίας από τον οργανισμό HPE Financial Services και η ασύγκριτη ποιότητα των υπηρεσιών HPE Pointnext παρέχουν μια διαφοροποιημένη Cloud εμπειρία με απόλυτο έλεγχο από τον πελάτη.

  Η ευελιξία της πλατφόρμας ΗPE GreenLake δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες της HPE να αθροίσουν σε αυτή επιπλέον δικές τους υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας καθιστώντας την έτσι ένα πραγματικό οικοσύστημα με ασύγκριτα πλεονεκτήματα για τον τελικό πελάτη. 

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χρηματοδοτικά εργαλεία και το HPE GreenLake πατήστε εδώ.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  08:49 06/07

  "Πανδημία κυβερνοεπιθέσεων" με… δόλωμα τον κορονοϊό

  Ένας οργανισμός στην Ελλάδα δέχεται κατά μέσο όρο 324 επιθέσεις την εβδομάδα.

  13:08 02/07

  Fortinet Secure SD-WAN:  Η βέλτιστη εμπειρία για εργασία από απόσταση

  Μία από τις πιο κρίσιμες στρατηγικές για επιχειρήσεις που υποβάλλονται σε ψηφιακό μετασχηματισμό είναι να διασφαλίσουν ότι η ανάπτυξη και η επέκτασή τους βασίζονται σε επαρκείς υποδομές.

  14:23 30/06

  Η πρόκληση του digital onboarding

  Η κρίση του COVID-19 έφερε τις επιχειρήσεις, τις τράπεζες και τους καταναλωτές αντιμέτωπους με μία νέα πραγματικότητα.

  17:30 26/06

  To Viber διακόπτει κάθε επιχειρηματική σχέση με το Facebook

  Ως αντίδραση στην αδυναμία της Facebook να προστατέψει τους χρήστες από τη βίαια ρητορική.

  14:02 26/06

  Vodafone: #μαζί_ξεκινάμε πάλι για την επανεκκίνηση των επιχειρήσεων - πακέτα δωρεάν για 3 μήνες

  Με λύσεις Giga Smart Business και Smart Working δωρεάν για 3 μήνες από τη Vodafone χωρίς αρχική επένδυση.:

  12:52 25/06

  Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό το επενδυτικό πλάνο NGA της WIND

  Έχουν κατασκευαστεί περισσότερες από 280.000 γραμμές πανελλαδικά.

  12:59 24/06

  Η Visa  στέκεται δίπλα στην καινοτόμα επιχειρηματικότητα με πρόγραμμα στήριξης δυναμικών fintech

  Η έκρηξη των ηλεκτρονικών συναλλαγών που σημειώθηκε στην Ελλάδα μετά τον Μάρτιο ως αποτέλεσμα του lockdown και της ανάγκης για κοινωνική αποστασιοποίηση, δίνει μία επιπλέον  ευκαιρία για ανάπτυξη...

  18:14 19/06

  Επιδότηση σε επιχειρήσεις για υπερ-ταχύτητες στο Internet!

  Ποια προγράμματα διαθέτει η COSMOTE για τις επιχειρήσεις σε περιοχές που έχουν πρόσβαση σε FTTH

  08:36 17/06

  Ξεπέρασαν τα 4 εκατ. οι συνδέσεις υψηλών ταχυτήτων στην Ελλάδα

  Πάνω από 1 στις 4 συνδέσεις είναι με ταχύτητα των 30 Mbps και άνω.

  14:23 11/06

  Microsoft Synthesis: Τέσσερα ψηφιακά επεισόδια συνθέτουν το μωσαϊκό του μέλλοντος

  Πώς διαμορφώνεται ο κόσμος μετά και τις πρόσφατες εξελίξεις που έφερε η πανδημία COVID 19; Ποιος είναι ο ρόλος της τεχνολογίας στη νέα πραγματικότητα; Απαντήσεις σε αυτά και άλλα κρίσιμα ερωτήματα...

  21:23 10/06

  Τζωρτζακάκης: 5G στην Ελλάδα ακόμη και πριν τα μέσα του 2021

  "Τα πρώτα 5G δίκτυα θα ξεκινήσουν να λειτουργούν εμπορικά στην Ελλάδα το δεύτερο τρίμηνο του 2021".

  19:55 10/06

  COSMOTE: Δωρεάν Wi-Fi σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους της Κρήτης

  Θα ακολουθήσουν οι Μυκήνες και η Αρχαία Κόρινθος στην Πελοπόννησο