Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 23-Ιαν-2020 18:14

  Dynamics 365 Business Central-InnovEra από την Data Communication

  Dynamics 365 Business Central-InnovEra από την Data Communication
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Data Communication, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές λογισμικού και Microsoft Gold Partner , συνεχίζει τη δυναμική της πορεία και διευρύνει την παρουσία της στην αγορά με νέα σημαντικά έργα αναβάθμισης που οδηγούν τις επιχειρήσεις-πελάτες της στη νέα εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού. Το τελευταίο 3μηνο του 2019, μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις εμπιστεύτηκαν την Data Communication για τη μετάβαση στη νέα εποχή επιχειρηματικών εφαρμογών. 
   
  Συγκεκριμένα, το διάστημα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2019, η Data Communication ολοκλήρωσε με επιτυχία 20 μεγάλα έργα αναβάθμισης υψηλών προδιαγραφών. Τα έργα περιέλαβαν τη μετάβαση των υφιστάμενων εκδόσεων  Microsoft Dynamics NAV στην έκδοση Dynamics 365 Business Central   μια ισχυρή all- in-one Επιχειρησιακή Διαχείριση που ενσωματώνει σε μία μόνο λύση δυνατότητες διαχείρισης Οικονομικών, Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Αποθεμάτων, Πωλήσεων, Marketing, Service & Έργων. Επιπλέον, η νέα έκδοση διαθέτει προηγμένες δυνατότητες Artificial Intelligence (AI), Machine Learning, Business Ιntelligence (BI ) και ΟCR, αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα με έξυπνα και αποτελεσματικά εργαλεία. 

  Τα έργα αναβάθμισης ενσωμάτωσαν, επίσης, την επικαιροποιημένη Ελληνικοποίηση και τις Βέλτιστες Ελληνικές Επιχειρηματικές Πρακτικές της Data Communication, οι οποίες είναι διαθέσιμες στο add- on InnοvEra και αποτελούν την πλέον εκτεταμένη προσαρμογή του διεθνούς ERP στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς. 
   
  Η αναβάθμιση των υφιστάμενων συστημάτων στην έκδοση Dynamics 365 Business Central υλοποιήθηκε με στόχο την ενίσχυση της παραγωγικότητας, την πλήρη αξιοποίηση των υφιστάμενων πόρων και συστημάτων, τη μείωση του λειτουργικού κόστους και την ενδυνάμωση των τμημάτων Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης. O ι επιχειρήσεις που εμπιστεύτηκαν την Data Communication είναι όλες σημαντικοί παίκτες της αγοράς, ενώ οι απαιτήσεις τους αντιπροσωπεύουν ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών προκλήσεων. 
   
  Ο Corporate Solutions Division Manager της Data Communication,  Μιχάλης Λυμπεριάδης, δήλωσε: "Στόχος μας είναι μετάβαση των πελατών μας στη νέα ψηφιακή εποχή αξιοποιώντας τη νέα γενιά επιχειρηματικών εφαρμογών της Microsoft, Dynamics 365. Μέσω της νέας γενιάς εφαρμογών, και ειδικότερα του D365 Business Central, οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους και να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους. Η μετάβαση στη νέα εποχή γίνεται άμεσα και γρήγορα, χωρίς να διαταραχτεί η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης. Το 3μηνο που πέρασε υλοποιήσαμε με απόλυτη επιτυχία 20 αναβαθμίσεις πελατών και συνεχίζουμε δυναμικά για τη μετάβαση όλων των πελατών μας στη νέα γενιά προϊόντων Dynanics 365 Business Central μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου." 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  09:29 18/02

  Δρομολόγιο Ντουμπάι-Άρης για το πρώτο αραβικό διαστημικό σκάφος Hope

  Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και γενικότερα ο αραβικός κόσμος τρέφουν μεγάλες ελπίδες για το ρομποτικό διαστημικό σκάφος Hope (Ελπίδα), που θα εκτοξευθεί φέτος το καλοκαίρι με προορισμό τον πλανήτη Άρη.

  09:57 17/02

  Βρετανία: Επένδυση 1,6 δισ. δολαρίων στον πιο δυνατό υπερυπολογιστή του κόσμου

  Η βρετανική κυβέρνηση θα επενδύσει κεφάλαια 1,2 δισεκατομμυρίου λιρών (1,6 δισεκατομμυρίου δολαρίων) σε αυτό που χαρακτηρίζει τον πιο δυνατό υπερυπολογιστή του κόσμου με λογισμικό που παρέχει πιο...

  18:31 13/02

  SAP Ελλάδας: Πρόγραμμα επιμόρφωση νέων για τη δημιουργία 300 νέων θέσεων εργασίας

  Στην έναρξη του ‘Προγράμματος Athinà – Επιμόρφωση Νέων στις τεχνολογίες SAP’, μια πρωτοβουλία για την αξιοποίηση των νέων επαγγελματιών η οποία συμβάλει στην ψηφιακή ανάπτυξη της χώρας μας προχωράει...

  15:26 13/02

  Νέα συνεργασία της Westnet με την Avaya

  Η WestNet, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία τηλεπικοινωνιακών συστημάτων Avaya.

  13:42 13/02

  Καινοτόμο λογισμικό εξοικονόμησης ενέργειας για κινητές συσκευές από το ΟΠΑ

  Η εφαρμογή ChArGED στοχεύει στην αλλαγή των συνηθειών κατανάλωσης ενέργειας σε κοινόχρηστα κτίρια, μέσω ενός εύχρηστου και πορακτικού τρόπου εκπαίδευσης.

  13:38 12/02

  Έως τις 10 Μαρτίου η δημόσια διαβούλευση για την ανάπτυξη δικτύων 5G

  Τα κυριότερα θέματα που τίθενται σε διαβούλευση.

  16:48 11/02

  Επεκτείνεται στις επιχειρήσεις το πρόγραμμα Superfast Broadband

  Παράλληλα, η ΕΕ ενέκρινε τη χρηματοδότηση του Ultrafast Broadband με το ποσό των 276,57 εκατ. Ευρώ.

  12:23 11/02

  11/02/2020: Παγκόσμια μέρα Ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο

  Η WIND, ως η πρώτη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα που αναγνώρισε την ανάγκη για συνεχή και ορθή ενημέρωση των γονιών και των παιδιών πάνω στις νέες τεχνολογίες, υλοποιεί από το 2010 το...

  14:58 06/02

  Twitter: Στα 1 δισ. δολάρια τα έσοδα τριμήνου για πρώτη φορά στην ιστορία της

  Τα 1 δισ. δολάρια έφτασαν τα έσοδα τριμήνου της Twitter Inc για πρώτη φορά, υπερβαίνοντας τις εκτιμήσεις.

  23:47 03/02

  Alphabet: Αυξημένα κέρδη και έσοδα το δ' τρίμηνο

  Τα έσοδα ωστόσο ήταν χαμηλότερα των εκτιμήσεων των αναλυτών της Wall Street.

  14:49 03/02

  Αποκλειστική συνεργασία VodafoneTV - HBO στην Ελλάδα

  Το VodafoneTV γίνεται "Σπίτι της HBO" στη χώρα μας. Σύντομα διαθέσιμο και μέσω smartTVapp.

  15:41 30/01

  Τεχνολογία: Το 93% των συναλλαγών μέσω κινητών, το 2019, ήταν κακόβουλες

  Το 93% των συνολικών συναλλαγών σε κινητές συσκευές σε 20 χώρες, το 2019 ήταν κακόβουλες, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιοποίησε σήμερα η ελληνική εταιρεία τεχνολογίας Upstream.

  23:34 29/01

  Microsoft: Μεγάλη ώθηση από το cloud στα κέρδη και νέο ρεκόρ για τη μετοχή

  O "θάνατος" των Windows 7 και η συνεχιζόμενη ανάπτυξη στο cloud χάρισαν στην εταιρεία θετικά μεγέθη στο τρίμηνο.