Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 25-Απρ-2019 11:08

  Υπάρχουν "κανόνες επιτυχίας" στο e-commerce;

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

  Ναι, φυσικά υπάρχουν κανόνες. Αρκεί η προοπτική με την οποία τους αντιμετωπίζει κανείς να εμπεριέχει την έννοια της ευελιξίας. 

  "Δαρβινικά μιλώντας,” μας λέει  ο CEO και Founder της plushost.gr, κος Αθανάσιος Καμέας, "ο νόμος της φύσης έχει περίτρανα αποδείξει ότι ανάμεσα στα έμβια όντα, επιβιώνει ο ισχυρότερος. Η έννοια της ισχύος είναι αδιάρρηκτα συνδεδεμένη με την έννοια της προσαρμοστικότητας. Τα είδη που επιβιώνουν, εν ολίγοις, δεν είναι τα πιο έξυπνα. Είναι όσα εκμεταλλεύονται στο έπακρο την εξυπνάδα τους για να προσαρμοστούν επιτυχώς στις ολοένα μεταβαλλόμενες συνθήκες".

  Έτσι εξηγείται η τεράστια επιτυχία της plushost.gr, της μοναδικής 360°e-commerce εταιρείας πανελλαδικά: προσαρμοστικότητα, διορατικότητα, όραμα, επιμονή, μελέτη, σκληρή δουλειά. 

  Ανακαλύψτε περισσότερα στο video 

  Ο ιδιοκτήτης μιας online επιχείρησης πρέπει να αναβαθμίσει την αγοραστική εμπειρία των πελατών του• πρέπει να έχει μια ολοκληρωμένη, βιώσιμη και στρατηγικά συνεπή 360° προσέγγιση στο e-shop του.

  Το 360° e-commerce είναι αυτό ακριβώς που δηλώνει: μια πραγματικά ολοκληρωμένη, αποτελεσματική, εξαιρετικά ανταγωνιστική προσέγγιση στις ολοένα αυξανόμενες υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε φάσμα των αναγκών μιας onlineεπιχείρησης χτίζοντας με προσεκτικές  επιλογές μια στρατηγικά συνεπή προσέγγιση. 

  O CEO και Founder, κος Αθανάσιος Καμέας, είναι απόλυτα αυτo-δημιούργητος. Πριν περίπου 16 χρόνια το όραμα και το πάθος του για τοe-commerce,τον οδήγησαν να κάνει το πρώτο βήμα δανειζόμενος ένανserver. Και έτσι,το όραμά του, άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά. "Όπλα” του: παρακολούθηση όλων των τεχνολογικών εξελίξεων, διαρκή μελέτη, άψογα εξειδικευμένο προσωπικό, ακατάπαυστη προσήλωση, αμέτρητες προσωπικές θυσίες. Μόνο έτσι κατάφερε  να γίνει σήμερα η plushost.gr, μια από τις κορυφαίες e-commerceservices πανελλαδικά.


  Ακρογωνιαίος λίθος της plushost.gr; Η πλατφόρμα ηλεκτρονικού καταστήματος. Η πιο ολοκληρωμένη και προσαρμόσιμη πλατφόρμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο e-commerce προσφέροντας ορθολογική, δοκιμασμένη και εξελιγμένη λειτουργικότητα. Τελικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος της; H μεγιστοποίηση των πωλήσεων.

  Με interface φιλικά προς τον χρήστη, επιτρέπει στον επιχειρηματία να παραμείνει υψηλά στην αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου που μεταβάλλεται συνεχώς με ραγδαίους ρυθμούς. Επιπλέον, παρέχει τη διαχείριση λειτουργιών marketplace πολλαπλών καναλιών απευθείας μέσω του e-shop, όπως παραγγελίες, πολλαπλές τοποθεσίες αποθεμάτων, σχέδια καταστημάτων και πολλά περισσότερα.

  Ιδιαίτερης σπουδαιότητας είναι η ταχύτητα φορτώματος ενός ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς διαδραματίζει τεράστιο ρόλο στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και έχει τεράστια επίδραση στο conversionrate.

  Ένα ακόμα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας είναι ότι παρέχει διασύνδεση της εφαρμογής του ηλεκτρονικού καταστήματος με τους πλέον αξιόπιστους παρόχους εφαρμογών αποστολής μαζικών emails (ContactPigeon, Moosend, MailChimp). Επιπλέον, η plushost.gr εγγυάται τον απόλυτο διαχωρισμό (segmentation) της λίστας αποδεκτών των newsletters μιας επιχείρησης. Η εις βάθος ανάλυση των αποτελεσμάτων, η εξατομικευμένη παραμετροποίηση και οι "έξυπνοι" μηχανισμοί αυτοματοποίησης, είναι περισσότερο από δεδομένοι.

  Η plushost.gr διασύνδεει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με το Google Analytics μέσω του οποίου αντλούνται  δεδομένα για την επισκεψιμότητα, τις πωλήσεις, το κοινό και πολλά άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά. 


  Στη συνέχεια, η Ομάδα Web Analytics της plushost.gr παίρνει τα σκήπτρα και πραγματοποιεί ενδελεχή ανάλυση των δεδομένων αυτών. Βάσει των ευρημάτων, δημιουργείται λεπτομερής σχεδιασμός της στρατηγικής των κατάλληλων λύσεων βελτιστοποίησης του e-shop. Η καινοτόμος πλατφόρμα της plushost.gr έχει κυριολεκτικά άπειρες δυνατότητες, ανάλογα με τις ανάγκες και στόχους της εκάστοτε επιχείρησης. 

  Και μιας και "ανοίξαμε” το κεφάλαιο Ομάδα WebAnalytics, πρέπει να σημειώσουμε ότι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της plushost.grείναι η Ολοκληρωμένη Υποστήριξη που στελεχώνουν περισσότερες από 10 Εξειδικευμένες Ομάδες. Και αυτό διότι μόνο με απόλυτα ολοκληρωμένες υπηρεσίες των πολλαπλών ομάδων της μπόρεσε να δημιουργηθεί το απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημά της,το 360°e-commerce. 

  Πρόκειται για μια πρωτοπόρα αποκλειστική υπηρεσία και δημιουργία της plushost.gr και μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία μίας online επιχείρησης από την αρχή, ως το τέλος. 

  Με την υπηρεσία 360°e-commerce, o επιχειρηματίας έχει πρόσβαση στην πιο ολοκληρωμένη δημιουργία "all-in-one" υπηρεσιών, με Ομάδα Business Growth, Ομάδα E-mailMarketing, Ομάδα WebAnalytics, Ομάδα Web Design, Oμάδα A/BUsability Testing και Usability Testing, Oμάδα 360° Marketing Plan, Oμάδα Social Media Specialists, Ομάδες SEO/CRO, Oμάδα Τεχνολογικής Υποστήριξης κ.λ.π. Ανακαλύψτε τις όλες εδώ!

  Τελειώνει η εποχή που το e-shopping αποτελούσε μια "λύση ανάγκης" λόγω έλλειψης χρόνου. Είναι πλέον μια εμπειρία για τον σύγχρονο καταναλωτή. Η plushost.gr προσφέρει στον πελάτη μια απρόσμενη και απολαυστική αγοραστική εμπειρία. 

  Η plushost.gr μπορεί. 

  Μπορεί όχι απλά να ακόλουθα στις εξελίξεις, αλλά να τις οδηγεί.

  Ανακαλύψτε περισσότερα στοplushost.gr και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε κάθε απορία!

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  12:39 14/01

  Κυρ. Πιερρακάκης: Τέλος του 2020 θα γίνει η δημοπράτηση του δικτύου 5G

  Όσο πιο πυκνές οι κεραίες τόσο μικρότερη η ακτινοβολία, λέει ο νέος αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ.

  09:46 14/01

  Microsoft: Σταματά από σήμερα την τεχνική υποστήριξη των Windows 7

  Οι χρήστες των Windows 7 δεν θα έχουν πλέον κρίσιμες αναβαθμίσεις ασφαλείας και το μηχάνημα τους δεν θα είναι ασφαλές σε κυβερνο-επιθέσεις και άλλες απειλές.

  13:50 13/01

  H Πέγκυ Αντωνάκου επικεφαλής της Google Νοτιοανατολικής Ευρώπης

  "Η δύναμη της τεχνολογίας να αλλάζει τον κόσμο αποτελεί για μένα μεγάλη έμπνευση και κινητήριο δύναμη", δήλωσε η ίδια.

  10:03 13/01

  Ιπτάμενο ταξί έκανε πρώτη δοκιμαστική πτήση στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ

  Ιπτάμενο ταξί χωρίς πιλότο έκανε την πρώτη δοκιμαστική πτήση στη Βόρεια Καρολίνα, παρουσία αξιωματούχων της πολιτείας των ΗΠΑ και περίπου 100 θεατών.

  10:55 08/01

  EY: Ποιοι παράγοντες ενδέχεται να επηρεάσουν τη ζήτηση των υπηρεσιών έξυπνου σπιτιού

  Το 72% είναι σκεπτικό ως προς τη γνωστοποίηση προσωπικών τους δεδομένων, ακόμα και σε αξιόπιστες ιστοσελίδες.