Συνεχης ενημερωση

    Τετάρτη, 10-Απρ-2019 14:33

    Ψηφιακός μετασχηματισμός λογιστικών γραφείων από την Data Communication

    Ψηφιακός μετασχηματισμός λογιστικών γραφείων από την Data Communication
    • Εκτύπωση
    • Αποθήκευση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    H Data Communication, Microsoft Gold Partner & Cloud Solution Provider, έχοντας συνδέσει τη μέχρι τώρα πορεία της με καινοτόμες εφαρμογές που βελτιώνουν δραστικά τον τρόπο λειτουργίας των λογιστικών γραφείων, δημιούργησε μία νέα γενιά πρωτοποριακών cloud & web εφαρμογών, που αποσκοπούν στον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό του λογιστικού κλάδου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχος είναι η πλήρης αυτοματοποίηση τυποποιημένων χρονοβόρων εργασιών, η βελτιστοποίηση καθημερινών διαδικασιών και η μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας. 

    Xρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, προηγμένες υποδομές και μεθοδολογίες, σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα του Microsoft Azure, η εταιρεία βελτιώνει συνεχώς τη δυναμική των υπηρεσιών DC Cloud Accounting που παρουσίασε ήδη από τις αρχές του 2017, το οποίο παρέχει εργαλεία που βελτιώνουν τον τρόπο εργασίας των λογιστών, μειώνοντας σημαντικά το φόρτο εργασίας ιδιαίτερα την περίοδο των φορολογικών δηλώσεων. Συγκεκριμένα, τα προγράμματα του DC Cloud Accounting δίνουν τη δυνατότητα στους λογιστές να αυτοματοποιήσουν 100% τις δύο πιο χρονοβόρες διαδικασίες της καθημερινότητάς τους, την καταχώρηση παραστατικών και την άντληση στοιχείων TAXISnet, ΕΦΚΑ, ΓΕΜΗ, πλέον και ανεξάρτητα από το λογιστικό πρόγραμμα που χρησιμοποιούν.

    Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται πως αξιοποιώντας το DC Cloud Accounting, κάθε λογιστικό γραφείο/λογιστήριο επιχείρησης έχει τη δυνατότητα να επωφεληθεί από σημαντικά οφέλη, όπως: οικονομία χρόνου και πόρων από την καταχώρηση παραστατικών και την έγκυρη ενημέρωση φορολογικών και ασφαλιστικών φορέων, μείωση λειτουργικών και διαχειριστικών δαπανών, καθώς και μηδενισμό λαθών πληκτρολόγησης και περιορισμό των ελέγχων, με απόλυτη ασφάλεια. 

    Αναλυτικότερα, συγκαταλέγονται οι εφαρμογές:

    •    DC Scan4all: Αυτόνομη cloud υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης για την αυτόματη αναγνώριση και καταχώρηση ψηφιοποιημένων παραστατικών, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα απλογραφικών ή διπλογραφικών βιβλίων.
    •    DC Scan4you: Πρωτοποριακή cloud υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης για την αυτόματη αναγνώριση και καταχώρηση ψηφιοποιημένων παραστατικών, ειδικά για χρήστες λογιστικών προγραμμάτων απλογραφικών ή διπλογραφικών βιβλίων Academia Financials της Data Communication.
    •    DC Tax4all: Cloud εφαρμογή για τη μαζική άντληση και την αυτοματοποιημένη ενημέρωση όλων των πελατών του λογιστικού γραφείου με πληροφορίες TAXISnet, ΕΦΚΑ & ΓΕΜΗ.

    Ήδη χιλιάδες λογιστικά γραφεία επωφελούνται από το DC Cloud Accounting, έχοντας προετοιμαστεί για την περίοδο των φορολογικών δηλώσεων που ξεκίνησε.  

    O κ. Πέτρος Κοραλής, DC Solutions Division Manager της Data Communication δήλωσε σχετικά: "Όντας ηγέτες στον λογιστικό κλάδο και συνεχώς δίπλα στον πελάτη και τις ανάγκες του, γνωρίζουμε πολύ καλά, πως η περίοδος των δηλώσεων, είναι από τις πιο απαιτητικές. Στο πλαίσιο αυτό και οδεύοντας ήδη στον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό των λογιστικών γραφείων, προτείνουμε σε όλο τον λογιστικό κλάδο να επωφεληθεί από τα προγράμματά μας και να αυτοματοποιήσει πλήρως την καθημερινότητά του, εξοικονομώντας χρόνο και πόρους, ώστε να αντεπεξέλθει όσο πιο αποδοτικά μπορεί τη συγκεκριμένη περίοδο, και όχι μόνο."

    Τέλος, επισημαίνεται ότι η Data Communication εμπλουτίζει συνεχώς τις λειτουργικότητες και δυνατότητες του DC Cloud Accounting αφουγκραζόμενη τις ανάγκες του λογιστικού κλάδου, προσφέροντάς του λύσεις που τον οδηγούν στον πλήρη ψηφιακό του μετασχηματισμό.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    12:39 14/01

    Κυρ. Πιερρακάκης: Τέλος του 2020 θα γίνει η δημοπράτηση του δικτύου 5G

    Όσο πιο πυκνές οι κεραίες τόσο μικρότερη η ακτινοβολία, λέει ο νέος αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ.

    09:46 14/01

    Microsoft: Σταματά από σήμερα την τεχνική υποστήριξη των Windows 7

    Οι χρήστες των Windows 7 δεν θα έχουν πλέον κρίσιμες αναβαθμίσεις ασφαλείας και το μηχάνημα τους δεν θα είναι ασφαλές σε κυβερνο-επιθέσεις και άλλες απειλές.

    13:50 13/01

    H Πέγκυ Αντωνάκου επικεφαλής της Google Νοτιοανατολικής Ευρώπης

    "Η δύναμη της τεχνολογίας να αλλάζει τον κόσμο αποτελεί για μένα μεγάλη έμπνευση και κινητήριο δύναμη", δήλωσε η ίδια.

    10:03 13/01

    Ιπτάμενο ταξί έκανε πρώτη δοκιμαστική πτήση στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ

    Ιπτάμενο ταξί χωρίς πιλότο έκανε την πρώτη δοκιμαστική πτήση στη Βόρεια Καρολίνα, παρουσία αξιωματούχων της πολιτείας των ΗΠΑ και περίπου 100 θεατών.

    10:55 08/01

    EY: Ποιοι παράγοντες ενδέχεται να επηρεάσουν τη ζήτηση των υπηρεσιών έξυπνου σπιτιού

    Το 72% είναι σκεπτικό ως προς τη γνωστοποίηση προσωπικών τους δεδομένων, ακόμα και σε αξιόπιστες ιστοσελίδες.