Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 04-Φεβ-2019 18:17

  H Canon παρουσιάζει την 3η γενιά εκτυπωτών imageRUNNER

  H Canon παρουσιάζει την 3η γενιά εκτυπωτών imageRUNNER
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Canon αποκαλύπτει το μέλλον της ασφάλειας και παραγωγικότητας των εγγράφων σε όλο το φάσμα του χαρτοφυλακίου της, με την νεότερη έκδοση της πλατφόρμας imageRUNNER ADVANCE 3ης γενιάς.

  Tην επόμενη έκδοση της 3ης γενιάς της πλατφόρμας  imageRUNNER ADVANCE, με τη νέα έκδοση firmware 3.8 ανακοινώνει η Canon Europe, παγκόσμια πρωτοπόρος στις λύσεις απεικόνισης. Αυτό το εκτενές χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από 26 προϊόντα και 7 σειρές, παρέχει ασφάλεια αιχμής και ένα εποπτικό περιβάλλον χρήσης σε όλες τις συσκευές. Έχοντας αναπτυχθεί με γνώμονα όλο το εύρος των  εκτυπωτών πολλαπλών λειτουργιών (MFP) της Canon, η 3η έκδοση της πλατφόρμας τρίτης γενιάς της βραβευμένης σειράς imageRUNNER ADVANCE, παρέχει αναβαθμίσεις σε κάθε συσκευή.
   
  Ο Daniel Woodstock, Product Marketing Manager, Canon Europe ανέφερε, "Έχοντας δεσμευτεί να παρέχει τις τελευταίες καινοτομίες στην τεχνολογία γραφείου, η Canon σχεδίασε τα πλέον εξελιγμένα προϊόντα της, όσον αφορά στοhardware και software, με σκοπό να προωθήσει την παραγωγικότητα μέσω έξυπνων ροών εργασίας εγγράφων, μέσα στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα γραφείου. Η στρατηγική μας στις συσκευές (Multi-Function Printers – MFP) συνδέεται με την πρωτοβουλία της Canon να αναβαθμίσει το ψηφιακό οικοσύστημα γραφείου των πελατών της και να προσφέρει ασυναγώνιστη εμπειρία χρήσης, ενιαία υποστήριξη και υπηρεσίες".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ