Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 11-Οκτ-2018 17:18

  SECURE WebBanking από τη Singular Logic

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  SECURE WebBanking από τη Singular Logic

  Με γνώμονα τη συνεχή ενίσχυση των σύγχρονων επιχειρήσεων, η Singular Logic, μέλος του ομίλου MIG, ανάπτυξε τη λειτουργικότητα SECURE WebBanking, για τη διαχείριση των τραπεζικών συναλλαγών μέσα από το επιχειρηματικό λογισμικό και σύμφωνα με τα κριτήρια ασφάλειας που προτείνουν οι ίδιες οι τράπεζες.  Η λειτουργικότητα είναι διαθέσιμη για συναλλαγές με την Εθνική Τράπεζα και την Τράπεζα Πειραιώς,οι οποίες διαθέτουν την υπηρεσία διασύνδεσης, ενώ σταδιακά θα υποστηρίζει και άλλες τράπεζες που θα προσφέρουν την αντίστοιχη υπηρεσία.  

  Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, με το SECURE Web Banking η επιχείρηση διεκπεραιώνει τις τραπεζικές της συναλλαγές, όπως μεταφορές χρημάτων, πληρωμές καρτών, συναλλασσόμενων, μαζικά ή μεμονωμένα,on line από το Galaxy ERP. Με αυτόματη ενημέρωση από τις τράπεζες και μηχανισμούς αυτόματης αντιστοίχισης, εξασφαλίζει στην επιχείρηση τη συμφωνία των τραπεζικών λογαριασμών με τις εγγραφές του Galaxy ERP, ενώ παράλληλα επιτρέπει την αυτόματη δημιουργία οικονομικών εγγραφών στο ERP.

  Η σύνδεση στο webbanking πραγματοποιείται μέσω του Galaxy ERP απευθείας στην ιστοσελίδα της κάθε τράπεζας, συμβάλλοντας στη μέγιστη ασφάλεια των συναλλαγών. Με αυτόν τον τρόπο τα διαπιστευτήρια του χρήστη, κωδικός και password, πληκτρολογούνται στην τραπεζική ιστοσελίδα και γίνονται γνωστά μόνο στην αντίστοιχη τράπεζα.

  Η SingularLogic με το SECUREWebBanking παρέχει στις επιχειρήσεις, όχι μόνο την ταχύτητα και την ευκολία της άμεσης διεκπεραίωσης συναλλαγών με την τράπεζά τους, αλλά και το ασφαλές περιβάλλον διασύνδεσης με τις τράπεζες που συναλλάσσονται.  

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ