Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 20-Ιουν-2018 11:36

  Intracom Telecom και Cisco αναβαθμίζουν τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Για το 2018 οι προβλέψεις αναφέρουν πως οι τουρίστες που θα επισκεφθούν την Ελλάδα θα ξεπεράσουν τα 30 εκατομμύρια. Αριθμός που κάθε χρόνο αναμένεται να αυξάνεται. Το μεγαλύτερο μέρος της επιβατικής κίνησης  θα εξυπηρετηθεί και φέτος από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ), ο οποίος κατέχει έναν από τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης ανάμεσα στα ευρωπαϊκά αεροδρόμια.

  Ωστόσο, ταυτόχρονα με την ανάπτυξη της συνολικής δραστηριότητας του αεροδρομίου της Αθήνας, αυξάνονται και οι απαιτήσεις των ταξιδιωτών αλλά και των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο. Κρίσιμο ρόλο στην παροχή εξελιγμένων υπηρεσιών από τον ΔΑΑ, διαδραματίζει το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της εταιρείας αεροδρομίου.

  ΔΑΑ

  Πρόσφατα η Intracom Telecom και η Cisco, ολοκλήρωσαν στον ΔΑΑ ένα σημαντικό έργο που τοποθετεί το αεροδρόμιο στα πιο σύγχρονα της Ευρώπης. Κορμός της λύσης είναι το 40Gbps δίκτυο επόμενης γενιάς, το οποίο πλέον εξυπηρετεί με ασφάλεια ολόκληρη την αεροδρομιακή κοινότητα και επιτρέπει στον αερολιμένα να συνεχίζει την αναπτυξιακή πορεία του, βελτιώνοντας παράλληλα την ανταγωνιστικότητά του.

  Δείτε στο σχετικό βίντεο τι δήλωσαν για το έργο οι:

  Γεώργιος Δημητριάδης - Director, IT&T Business Unit, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Αναστάσιος Δημόπουλος - General Manager, Telco Software & Services Business Divisions, Intracom Telecom και Αντώνης Τσιμπούκης - General Manager, Greece, Cyprus & Malta, Cisco

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ