Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 08-Αυγ-2018 10:20

  Σημαντικά ευρήματα των εφόδων της ΑΑΔΕ στη Μύκονο

  Σημαντικά ευρήματα των εφόδων της ΑΑΔΕ στη Μύκονο
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Νέα, σημαντικά ευρήματα προέκυψαν από τις εφόδους των στελεχών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων από τους ελέγχους που διεξήγαν στο νησί της Μυκόνου.

  Συγκεκριμένα, έλεγχοι έγιναν και στα δύο καταστήματα Louis Vuitton στη Μύκονο. Στο ένα κατάστημα της εταιρείας, το οποίο βρίσκεται στη Χώρα, βρέθηκαν δύο συσκευές POS, οι οποίες ήταν συνδεδεμένες με Ελβετία.

  Και στο δεύτερο κατάστημα της Louis Vuitton, το οποίο βρίσκεται στο Nammos Village, βρέθηκε ένα ακόμη POS συνδεδεμένο με την Ελβετία.

  Και τα τρία POS κατασχέθηκαν.

  Επίσης, κατά τη διάρκεια των ελέγχων της ΑΑΔΕ, διαπιστώθηκε ότι στα καταστήματα απασχολούνταν Ισπανοί, οι οποίοι βρέθηκαν ασφαλισμένοι στο ισπανικό σύστημα κοινωνικής ασφάλισης. Διεξάγονται έρευνες για το εάν αυτό είναι νόμιμο.

  Ακόμη, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, διαπιστώθηκε ότι το club Kahlua στην Παράγκα, δεν είχε εκδώσει αποδείξεις 3.500 ευρώ, και έκλεισε για δύο ημέρες.

  Επίσης, σε κατάστημα ρολογιών, αξεσουάρ κτλ που λειτουργεί εντός του Kahlua, τα εμπορεύματα ήταν χωρίς τιμολόγια.

  Ακόμη, σε μεγάλο πλυντήριο στη Χώρα της Μυκόνου, διαπιστώθηκε μη έκδοση αποδείξεων αξίας 13.000 ευρώ, και επίσης διεκόπη η λειτουργία του για δύο ημέρες.

  Τέλος, στο εστιατόριο Katrin, δεσμεύτηκαν 19.000 ευρώ που ήταν είσπραξη της ημέρας σε μετρητά και πιστωτικές, λόγω ληξιπρόθεσμων μη ρυθμισμένων χρεών 380.000 ευρώ.
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων