Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 31-Δεκ-2012 01:20

  Προς ολιγοήμερα παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Παράταση ολίγων ημερών της προθεσμίας για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας (που κανονικά λήγει σήμερα) αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι που άφησαν για την τελευταία στιγμή την πληρωμή των τελών καθώς και όσοι καταφεύγουν στις κατά τόπους εφορίες για να παραδώσουν τις πινακίδες τους. 

  Μέχρι σήμερα τα συνολικά έσοδα από τα τέλη κυκλοφορίας έχουν φτάσει τα 900 εκατ. ευρώ και το στοίχημα για την είσπραξη των υπολοίπων 300 εκατ. ευρώ, που έχουν προϋπολογιστεί, θα παιχτεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. 

  Για την πληρωμή των τελών οι φορολογούμενοι μπορούν να εκτυπώσουν το σχετικό ειδοποιητήριο από το δικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και να το προσκομίσουν σε οποιαδήποτε τράπεζα ή τα ΕΛΤΑ για την εξόφληση. Η εξόφληση μπορεί να γίνει και με την προσκόμιση της άδειας κυκλοφορίας και του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου του ιδιοκτήτη του οχήματος. Επίσης η εξόφληση μπορεί να γίνει και μέσω των εναλλακτικών δικτύων τραπεζικής εξυπηρέτησης (ATM, web banking κλπ).

  Σπύρος Δημητρέλης

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ