Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 23-Ιουλ-2020 19:15

  Η σημασία της έγκυρης πληροφόρησης για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων

  Η σημασία της έγκυρης πληροφόρησης για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εγχώρια και παγκόσμια αγορά αλλάζει λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στην τεχνολογία και της πανδημίας του Covid-19 που έρχεται να προστεθεί στην κρίση χρέους που ταλανίζει τη χώρα μας την τελευταία δεκαετία. Οι συνέπειες στην πραγματική οικονομία έχουν ήδη αρχίσει να διαφαίνονται.

  Παράλληλα, η ψηφιακή αναβάθμιση της χώρας ωρίμασε και επιταχύνθηκε, οι εμπορικές συναλλαγές και η διακίνηση πληροφοριών έχουν διευρυνθεί, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς και έχουν όλο και περισσότερο διεθνή προσανατολισμό.  Οι επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, καλούνται άμεσα να προσαρμοστούν και να αξιοποιήσουν τις νέες ευκαιρίες και να προστατευτούν από τους αναδυόμενους κινδύνους.

  Μέσα σε ένα τέτοιο ασταθές και απρόβλεπτο περιβάλλον, η πληροφορία είναι ίσως το σπουδαιότερο αξιοποιήσιμο αγαθό για τις επιχειρήσεις.  Την ανάγκη αυτή καλύπτει από το 2014, μία τολμηρή επιχειρηματική προσπάθεια της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ΑΕ, ικανοποιώντας ένα διαχρονικό αίτημα των επιχειρήσεων για πρόσβαση σε δεδομένα που παρέχονταν αποκλειστικά στις Τράπεζες.   

  Μια startup που παρέχει πρόσβαση σε ψηφιακά δεδομένα,  εύκολα και αξιόπιστα, με στόχο την προστασία των συναλλαγών, τη μείωση των επισφαλειών και την υποστήριξη της επικερδούς ανάπτυξης των επιχειρήσεων.

  Η δημιουργία του ΤΣΕΚ, βασίστηκε σε σύγχρονα μέσα και τεχνολογίες ώστε να διευκολύνει την εύκολη πρόσβαση σε οικονομικά συμφέρουσες για τις εταιρίες λύσεις, με την αξιοποίηση των ψηφιακών δεδομένων που συλλέγονται σήμερα από Τράπεζες, δικαστηριακά υποκαταστήματα, υποθηκοφυλακεία και κτηματολόγια.  Δεδομένα που σήμερα αξιοποιούν σε καθημερινή βάση περισσότερες από 2.600 επιχειρήσεις και σχεδόν το σύνολο του χρηματοπιστωτικού τομέα. 

  Η χρήση πρωτοποριακών εργαλείων παροχής  online υπηρεσιών, μέσα από  ένα φιλικό για τον χρήστη περιβάλλον, με πλήρη διαφάνεια και σύμφωνα πάντα με τους ισχύοντες κανόνες, καθιστά  την έγκυρη πληροφόρηση ένα πραγματικό βοήθημα αξιολόγησης της φερεγγυότητας νομικών και φυσικών προσώπων, παρέχοντας πληροφορίες για ασφαλείς συναλλαγές. 

  Μένει να υπολογίσουμε το όφελος του να γνωρίζει κανείς πριν την συναλλαγή την αξιοπιστία του προμηθευτή ή του συνεργάτη. Πέρα από τη γνώση του ισολογισμού, η άμεση πρόσβαση σε χρηματοοικονομικούς δείκτες και συγκριτικά ιστογράμματα, στοιχεία ΓΕΜΗ που αφορούν σε μεταβολές εταιρειών, ακόμη και σε online διεθνείς αναφορέςεπιχειρηματικής πληροφόρησης από οίκους του εξωτερικού, διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την ασφάλεια των συναλλαγών.

  Η ψηφιακή ανάπτυξη της χώρας μας  και ο ψηφιακός μετασχηματισμός των επιχειρήσεων περνάει και μέσα από την δυνατότητα αξιόπιστης πληροφόρησης και αξιοποίησης στοιχείων.Αυτόν το στόχο έρχεται να υπηρετήσει το ΤΣΕΚ.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ