Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 30-Ιουν-2020 20:35

  Αλφα Asset Management: Στα €658.029,42 το συνολικό ποσό της επιστροφής κεφαλαίου

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η ΑΛΦΑ ΑSSET MANAGEMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ETAIPIA ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΑΜΟΙΒΑΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, σε συνέχεια της από 25 Ιουνίου 2020 σχετικής ανακοινώσεως, ανακοίνωσε σήμερα ότι το συνολικό ποσό της επιστροφής κεφαλαίου, όπως αυτό προσδιορίζεται με την ολοκλήρωση της αποτιμήσεως του Αμοιβαίου Κεφαλαίου της 30.6.2020, ανέρχεται σε Ευρώ 658.029,42, ήτοι Ευρώ 0,81 ανά μερίδιο για τους κατόχους μεριδίων του ALPHA ETF FTSE Athex Large Cap ΜΕΤΟΧΙΚΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΟΣ ΟΣΕΚΑ κατά την ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων (record date) 2.7.2020.

  Από την 1.7.2020, τα υφιστάμενα μερίδια του Αμοιβαίου Κεφαλαίου διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών με προσαρμοσμένη (μειωμένη) τιμή Ευρώ 15,0300 και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου.

  Η επανεπένδυση του ποσού της επιστροφής κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί με την τιμή μεριδίου του Αμοιβαίου Κεφαλαίου που θα προκύψει από την αποτίμηση της 3.7.2020.

  Τα κλασματικά υπόλοιπα μεριδίων θα αποδοθούν στους μεριδιούχους με τη μορφή μετρητών.

  Τα νέα μερίδια θα ξεκινήσουν τη διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών την 6.7.2020 οπότε και θα πραγματοποιηθεί η πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων με τα επιπλέον μερίδια. Από την 10.7.2020 θα ξεκινήσει η καταβολή του χρηματικού υπολοίπου στους δικαιούχους, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την Alpha Bank ως ακολούθως:

  1. Από τους Χειριστές των δικαιούχων, εφόσον τους έχει χορηγηθεί δικαίωμα εισπράξεως.

  2. Από το Δίκτυο Καταστημάτων της Alpha Bank στους μεριδιούχους που δεν έχουν ζητήσει είσπραξη από τον Χειριστή τους ή των οποίων τα μερίδια διαχειρίζεται το Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε. (ATHEXCSD). Για την είσπραξη των μετρητών από το Δίκτυο Καταστημάτων της Τραπέζης είναι αναγκαία η προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας των δικαιούχων και των εκτυπωμένων στοιχείων του Κωδικού Αριθμού Μερίδας Επενδυτή (Κ.Α.Μ.Ε.) στο Σύστημα 'Aυλων Τίτλων (ΣΑΤ). Η πληρωμή σε τρίτο πρόσωπο πραγματοποιείται μόνο με την προσκόμιση εξουσιοδοτήσεως, η οποία θα φέρει τα πλήρη στοιχεία τόσο του δικαιούχου μετόχου όσο και του εξουσιοδοτούμενου (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Δ.Α.Τ. και Α.Φ.Μ.), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική ή άλλη Αρχή.

  Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι μεριδιούχοι να επικοινωνούν με την ALPHA ASSET MANAGEMENT A.E.Δ.Α.Κ, τηλ. 210 374 2871-72.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ