Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 24-Απρ-2020 11:41

  Ακυρώθηκε η Διεθνής Έκθεση IFAT 2020 στο Μόναχο

  Ακυρώθηκε η Διεθνής Έκθεση IFAT 2020 στο Μόναχο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την απόφαση της ακύρωσης της Διεθνούς Έκθεσης Ύδατος, Αποχέτευσης, Ανακύκλωσης, Αποκομιδής Απορριμμάτων και Καθαριότητας πόλης, IFAT 2020, στο Μόναχο, κλήθηκε να λάβει ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

  Σημειώνεται ότι, η IFAT 2020 είχε ήδη μετακινηθεί από τον Μάιο στον Σεπτέμβριο και η απόφαση για την ακύρωσή της τελικά, ελήφθη με σκοπό την προστασία και ασφάλεια των εκθετών και του κοινού από τον Covid-19.

  Η επόμενη IFAT θα λάβει χώρα από τις 30 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου 2022, με τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου να δηλώνει ότι: "Εμείς και η ομάδα της IFAT, ως στενός συνεργάτης της βιομηχανίας, θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να βελτιστοποιούμε τη διαδικτυακή μας πλατφόρμα, προκειμένου να δοθεί νέα ώθηση στην περιβαλλοντική βιομηχανία, τόσο στην έδρα μας στο Μόναχο όσο και διεθνώς".

  Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ανασχεδιάζει το πλάνο του, για να υποστηρίξει τη διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής στην IFAT 2022, με σκοπό την εξωστρέφεια των ελληνικών και κυπριακών επιχειρήσεων.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ