Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 10-Απρ-2020 15:00

  Ελληνογερμανικό: Δύο νέα webinars για την ψηφιακή προβολή και την απασχόληση

  Ελληνογερμανικό: Δύο νέα webinars για την ψηφιακή προβολή και την απασχόληση
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δύο νέα ψηφιακά σεμινάρια, webinars, με περιεχόμενο εστιασμένο στον Covid-19 και ειδικότερα σε θέματα ψηφιακής προβολής και απασχόλησης, υλοποιεί τις επόμενες ημέρες το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

  Τα Webinars προσφέρονται δωρεάν, αποκλειστικά στα μέλη του Επιμελητηρίου, με σκοπό την προσαρμογή τους στις νέες συνθήκες, που δημιουργούνται στην αγορά λόγω του Covid-19, τελούν υπό την ομπρέλα της "AHK Akademie” και συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης: https://digitalsolidarity.gov.gr/ #DigitalSolidarityGR.

  Ειδικότερα, το πρώτο φέρει τον τίτλο "Covid-19: Η σημασία της ψηφιακής παρουσίας χθες, σήμερα και αύριο. Οι ευκαιρίες και τα λάθη για τα οποία σας "μιλάνε” τα δεδομένα συμπεριφοράς χρηστών". Πραγματοποιείται στις 13 Απριλίου, ώρα 14:00, με τη χρήση της ελληνικής γλώσσας και υποστηρίζεται από την εταιρεία–μέλος του Επιμελητηρίου, PRODYNA.

  Το δεύτερο Webinar -Online Event- φέρει τον τίτλο "Covid-19: Η αμοιβή και διευθέτηση της εργασίας στην εποχή της πανδημίας". Πραγματοποιείται επίσης στις 13 Απριλίου, ώρα 16:00, με τη χρήση της ελληνικής γλώσσας και υποστηρίζεται από την εταιρεία–μέλος του Επιμελητηρίου, PwC.

  Για περισσότερες πληροφορίες και τη δήλωση συμμετοχής, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου: www.german-chamber.gr, ενότητα εκδηλώσεις καθώς και την ιστοσελίδα www.dual.com.gr, ενότητα AHK Akademie.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ