Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 03-Μαϊ-2019 14:47

  Intercontinental International: Αποφασίστηκε η διανομή μερίσματος 0,36 ευρώ ανά μετοχή

  Intercontinental International: Αποφασίστηκε η διανομή μερίσματος 0,36 ευρώ ανά μετοχή
  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη διανομή μερίσματος ποσού 0,36 ευρώ ανά μετοχή (καθαρό ποσό με προσαρμογή με τον αριθμό των ιδίων μετοχών που κατέχει η εταιρεία) αποφάσισε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 3 Μαΐου.

  Από την Τρίτη 7 Μαΐου 2019 οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα μερίσματος (ημερομηνία αποκοπής δικαιώματος συμμετοχής στο μέρισμα). Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) που διαχειρίζεται η "Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Ανώνυμη Εταιρεία", την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019  ("record date"). Το μέρισμα θα αρχίσει να καταβάλλεται από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 μέσω της πληρώτριας Τράπεζας ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. (INVESTMENT BANK OF GREECE S.A.) ως εξής: 

  1. Μέσω των Χειριστών Σ.Α.Τ. για τους μετόχους που έχουν εξουσιοδοτήσει τους Χειριστές τους για την είσπραξη.

  2. Με κατάθεση στο Διεθνή Αριθμό Τραπεζικού Λογαριασμού (IBAN) όπου ο επενδυτής έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να εισπράττει τα διανεμόμενα ποσά σύμφωνα με το άρθρο 13 του Κανονισμού Λειτουργίας Σ.Α.Τ. και την υπ΄ αριθμ. 6 απόφαση του Δ.Σ. της ATHEXCSD, όπως ισχύουν, για τους μετόχους που δεν επιθυμούν να τα εισπράττουν μέσω των Χειριστών τους ή έχουν ανακαλέσει τη σχετική εξουσιοδότησή τους προς αυτούς.

  3. Μέσω του καταστήματος της Πληρώτριας Τράπεζας για τους μετόχους που για διάφορους λόγους δεν είναι δυνατή η καταβολή των διανεμόμενων ποσών στις περιπτώσεις (i) και (ii) παραπάνω. Για την είσπραξη του μερίσματος από το κατάστημα θα είναι αναγκαία η προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων