Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 23-Αυγ-2018 16:59

  Π. Ρήγας: Οι "προοδευτικές δυνάμεις" να λάβουν θέση για τις δηλώσεις Βορίδη - Γεωργιάδη

  Π. Ρήγας: Οι "προοδευτικές δυνάμεις" να λάβουν θέση για τις δηλώσεις Βορίδη - Γεωργιάδη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Οι προοδευτικές δυνάμεις να πάρουν θέση για τις δηλώσεις Βορίδη και Γεωργιάδη", ζήτησε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας, χαρακτηρίζοντας τα όσα είπαν "ακραία" και τονίζοντας ότι "δεν τιμούν τη Δημοκρατία ο τρόπος με τον οποίο τα είπαν και δείχνουν το πολιτικό ποιόν σκέψης μιας μεγάλης μερίδας της ΝΔ".

  Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "24/7" ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι "καμία ιδέα δεν απαξιώνεται. Κάθε ιδέα έχει την αυταξία της". Προσέθεσε πως "το θέμα είναι αν αυτές έχουν ηγεμονικό ρόλο, συγκεκριμένη στρατηγική και τακτική και αν είναι αποτελεσματικές απέναντι στην κοινωνία. Εκεί θα μετρηθούμε".

  Αναφορικά με τις πυρκαγιές στο Μάτι, τη διαχείριση και το ενδεχόμενο πολιτικό κόστος για την κυβέρνηση, ανέφερε ότι "όποιες ευθύνες του κρατικού μηχανισμού υπήρχαν η Δικαιοσύνη θα τις αποδώσει" και πως όμως έχει μεγάλη σημασία να γίνουν μεγάλες θεσμικές αλλαγές σε όλο το πλαίσιο που δίνει τη δυνατότητα να δημιουργηθούν τέτοια φαινόμενα. Σημείωσε ότι "αυτό που θα μετρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό είναι η προσπάθεια που γίνεται να ανασυνταχτεί η χώρα την επόμενη μέρα, και μέσα σ΄ αυτό είναι τα μέτρα τα οποία πρέπει να ληφθούν θεσμικά και σ΄ αυτό το πεδίο".

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ