Διεκόπη για τις 31/10 η δίκη των Σπαρτιατών
Τετάρτη, 16-Οκτ-2024 11:13
Του Παναγιώτη Στάθη
Διεκόπη για τις 31 Οκτωβρίου η δίκη των "Σπαρτιατών" έπειτα από αιτήματα που υπέβαλλαν δυο βουλευτές του κόμματος λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων.
Στη συνεδρίαση παρέστη ο Ηλίας Κασιδιάρης, κάποιοι εκ των κατηγορουμένων βουλευτών, αλλά και ο επικεφαλής του κόμματος "Σπαρτιάτες" Βασίλης Στίγκας από τις καταγγελίες του οποίου περί πρακτικών Greek Mafia στο κόμμα, έφτασε η υπόθεση στη Δικαιοσύνη.
Στο εδώλιο βρίσκονται 13 πρόσωπα, εκ' των οποίων οι 11 διώκονται για το αδίκημα της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος. Ως ηθικός αυτουργός διώκεται Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ για συνέργεια στο αδίκημα διώκεται ένας δικηγόρος.
"Επιθυμώ την άμεση διεξαγωγή της παρούσης δίκης, διότι η επίμαχη κατηγορία είναι άκρως προσβλητική για την προσωπικότητά μου. Πορεύομαι πάντα με βάση το δίκαιο και την αλήθεια και βρίσκομαι ενώπιον του δικαστηρίου για να αποκατασταθεί η τιμή και η υπόληψή μου" δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.