Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 18-Σεπ-2023 01:22

  Στ. Κασσελάκης: Έγινε το πρώτο βήμα για να έχει η χώρα προοδευτική κυβέρνηση

  5971372
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Έγινε το πρώτο βήμα για να έχει η χώρα προοδευτική κυβέρνηση σύντομα, τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την πρώτη του δήλωση μετά το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου της εσωτερικής εκλογής στον ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ έκλεισε τη δήλωσή του λέγοντας "Πάμε για τη νίκη". 

  Ειδικότερα, ο κ. Κασσελάκης αρχικά εξέφρασε τα συλληπτήρια του για τις τρεις "απώλειες που είχαμε στη στρατιωτική αποστολή στη Λιβύη". Αυτοί είναι οι ήρωες της κοινωνίας μας" είπε χαρακτηριστικά. 

  Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης ευχαρίστησε "από καρδιάς όλους τους εθελοντές σε αυτή τη διαδικασία."

  Όπως είπε: "Ήταν ένα μεγάλο εγχείρημα με μεγάλη προσέλευση του κόσμου κι έγινε το πρώτο βήμα για να έχει η χώρα προοδευτική κυβέρνηση σύντομα. Το έχει ανάγκη ο τόπος. Όπου πήγα, την πρώτη εβδομάδα ο κόσμος μου έλεγε 'να αντέξεις', λόγω των επιθέσεων που όλοι γνωρίζετε. Τη δεύτερη και την τρίτη εβδομάδα μου έλεγαν  'είσαι η ελπίδα μας΄. Η ελπίδα είμαστε όλοι μαζί. Για να γίνει αυτή η ελπίδα πράξη θα πρέπει να επιστρέψουμε όλοι στις κάλπες την άλλη Κυριακή, να κερδίσουμε και να αντιμετωπίσουμε την κυβέρνηση που δεν εκπροσωπεί την ιστορία του τόπου. Πάμε για τη νίκη."

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ