Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 08-Φεβ-2023 19:37

  Άδ. Γεωργιάδης: Είναι ψέμα ότι επιτράπηκε στον Ηλ. Κασιδιάρη να κάνει διαδικτυακές εκπομπές μέσα από την φυλακή

  γεωργιαδης Βουλη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Είναι απόλυτο ψέμα ότι επιτράπηκε στον Ηλία Κασιδιάρη να κάνει ποτέ διαδικτυακή εκπομπή μέσα από τις φυλακές" ανέφερε με παρέμβασή του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας σε σχετικούς ισχυρισμούς βουλευτών της αντιπολίτευσης.

  Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι "μίλησα τώρα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και με διαβεβαίωσε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν έχει κάνει καμία διαδικτυακή εκπομπή μέσα από τις φυλακές. Πρόκειται περί ψεύδους" είπε και εξήγησε: "Αυτό που έχει κάνει πράγματι, είναι ότι έπαιρνε στο τηλέφωνο τον δικηγόρο του, που όπως ξέρετε είναι δικαίωμα του κάθε φυλακισμένου, έλεγε όσα έλεγε στο τηλέφωνο στον δικηγόρο του. Ο δικηγόρος του τα κατέγραφε και μετά αυτός τα ανέβαζε στο διαδίκτυο".

  Ο υπουργός ρώτησε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσουν εάν "εισηγούνται να καταργηθεί το δικαίωμα των κρατουμένων να μιλάνε με τους δικηγόρους τους, γιατί δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο μόνο για τον Κασιδιάρη: Αυτό εάν είναι, θα πρέπει να γίνει για όλους. Εάν αυτή είναι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, να κατατεθεί για την ακούσουμε".

  Συνεπώς, είπε ο κ. Γεωργιάδης "δεν αφήναμε στον Κασιδιάρη να κάνει εκπομπές μέσα από την φυλακή. Δεν έχει κάνει διαδικτυακές εκπομπές μέσα από την φυλακή. Πρόκειται για προπαγάνδα και ψεύδος. Τελεία!".

  Σχετικά με την συγκέντρωση του κόμματός του στην Αθήνα, ο υπουργός είπε ότι "έχει βγει επίσημη ανακοίνωση, και σε δελτίο Τύπου, και σε κάμερα από τον δήμαρχο Αθηναίων, ότι ουδέποτε ο δήμος του έδωσε άδεια. Η συγκέντρωση έγινε χωρίς άδεια. Και αυτό είναι ένα άλλο ψέμα που λέτε. Δεν πήραν άδεια από τον δήμο της Αθήνας".

  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ