Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 29-Δεκ-2022 14:35

  Παραιτήθηκε από πρόεδρος Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ο Β. Γάκης

  Παραιτήθηκε από πρόεδρος Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ο Β. Γάκης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης υπέβαλε ο Βασίλης Γάκης, προκειμένου να είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου έτους.

  Με επιστολή του στην αρμόδια Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, την οποία κοινοποίησε στον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, αρμόδιο για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλα Γιατρομανωλάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΜΜΘ, ο κ. Γάκης τους ευχαριστεί θερμά για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του αλλά και τη γόνιμη συνεργασία που ανέπτυξαν επί τρία χρόνια.

  "Οι ευχαριστίες μου αυτές δεν απορρέουν από το τυπικό και το είθισται της περίστασης αλλά από την ουσία της συνεργασίας", αναφέρει -μεταξύ άλλων- στο κείμενο της παραίτησής του ο κ. Γάκης, ενώ προσθέτει ότι σε αγαστή συνεργασία με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έθεσαν ως προτεραιότητα να αναδείξουν τον πολιτισμό και την πόλη της Θεσσαλονίκης.

  Η επιστολή παραίτησης του κ. Γάκη συνοδεύεται από έναν συνοπτικό απολογισμό πεπραγμένων της θητείας του στον Οργανισμό τα τελευταία τρία χρόνια.

  Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ