Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 25-Δεκ-2022 13:37

  SZ: "Η Εύα Καϊλή στο ρόλο της αθώας διωκόμενης"

  SZ: "Η Εύα Καϊλή στο ρόλο της αθώας διωκόμενης"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Περί απληστίας και της προδομένης αγάπης" είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της Süddeutsche Zeitung, όπως μεταδίδει η Deutsche Welle.

  "Η Εύα Καϊλή στο ρόλο της άθωας διωκόμενης: Πώς το Qatargate βλάπτει τις Βρυξέλλες", σημειώνει στον υπότιτλο. Το δημοσίευμα επισημαίνει πως: "Οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή χρησιμοποιούν τις σκάλες του Δικαστικού Μεγάρου ως σκηνικό για να δώσουν μια νέα τροπή στην υπόθεση διαφθοράς: μια νέα γυναίκα και μητέρα σαν κατατρεγμένη αθώα της Ευρωπαϊκής Ένωσης".

  Και λίγο παρακάτω η εφημερίδα γράφει: "Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, οι δικαστές στήριξαν την απόφασή τους στο γεγονός ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Κατάρ θα μπορούσαν να απαγάγουν την Εύα Καϊλή. Στην πραγματικότητα όμως η βελγική δικαιοσύνη βλέπει τον κίνδυνο συσκότισης.

  Η κατάσταση σε αυτό το σκάνδαλο, που προκαλεί σοβαρή ζημιά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι πολύ συγκεχυμένη. Όποιος μιλάει με βουλευτές ή υπαλλήλους της ΕΕ αυτές τις μέρες νιώθει μια μεγάλη αποστροφή. Μια τυπική ερώτηση που ακούνε είναι: Έχετε κι εσείς σπίτι σας δεσμίδες με μετρητά; Όλες οι προκαταλήψεις εναντίον του συστήματος των "Βρυξελλών" φαίνεται να επιβεβαιώνονται".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ