Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 23-Μαϊ-2022 18:45

  Ειρωνείες Ευ.Τσακαλώτου για Κ. Μητσοτάκη

  Ευ. Τσακαλώτος στο Capital.gr: Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα πέσει σαν ώριμο φρούτο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ασυνήθιστη προσωπική επίθεση εξαπολύει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω ανάρτησης στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

  "Το να συνεχίζει όμως ο πρωθυπουργός της ακρίβειας και του πληθωρισμού την τοποθέτησή του λέγοντας ότι "σημασία δεν έχει ποσά λεφτά βγάζεις να δούμε την ζωή μας πιο ολιστικά" είναι εξοργιστικό. Αν θέλει να δίνει τέτοιες συμβουλές ας παραιτηθεί" αναφέρει στην ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Οικονομικών. 
   

  Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευ. Τσακαλώτου:

  Το να λέει ο κ. Μητσοτάκης ότι "στην Ελλάδα έχουμε οικογένεια και φίλους που κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη" είναι προκλητικό. Αποτελεί αδιαμφισβήτητη απόδειξη πως φαντάζεται την "φιλελεύθερη" κοινωνία: Δεν χρειάζεται κοινωνικό κράτος, δεν υπάρχει η έννοια του κοινωνικού μισθού, δεν υπάρχει ανάγκη αντιμετώπισης των ανισοτήτων, δεν υπάρχει προθυμία να γίνει μια κατανομή των κινδύνων στην κοινωνία. Σαν να έχει κολλήσει σε μια ταινία του 1960 με ανύπαρκτο κοινωνικό κράτος και μοναδικό επίκεντρο την οικογένεια και τους φίλους. Είναι ένα όραμα που δεν είναι ούτε σύγχρονο ούτε δίκαιο. Απλά αποκρουστικό.

  Το να συνεχίζει όμως ο πρωθυπουργός της ακρίβειας και του πληθωρισμού την τοποθέτησή του λέγοντας ότι "σημασία δεν έχει ποσά λεφτά βγάζεις να δούμε την ζωή μας πιο ολιστικά" είναι εξοργιστικό. Αν θέλει να δίνει τέτοιες συμβουλές ας παραιτηθεί, να αναλάβουμε εμείς που μας ενδιαφέρει να αυξήσουμε τους μισθούς των ανθρώπων και έχω να του προτείνω διάφορες παραλίες για να πάει να φιλοσοφήσει το καλοκαίρι. Ίσως σε κάποιες από αυτές να μην έχει πάει ήδη.

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ