Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 15-Μαϊ-2022 21:18

  Ικανοποίηση Η. Νικολακόπουλου για την εκλογική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ

  Ικανοποίηση Η. Νικολακόπουλου για την εκλογική διαδικασία του ΣΥΡΙΖΑ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την ικανοποίηση του για την εκλογική διαδικασία εξέφρασε σε δήλωσή του ο Ηλίας Νικολακόπουλος πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας τις πρώτες ανακοινώσεις για τη συμμετοχή. Εκτίμησε ειδικότερα ότι η συμμετοχή στην κάλπη του προέδρου "προσεγγίζει και μπορεί να υπερβεί τις 150.000".

  Πιο αναλυτικά ο Ηλίας Nικολακόπουλος σημείωσε τα εξής:

  "Η ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής ολοκληρώθηκε στις 21:00, μπορεί να συνεχιστεί μόνο στα τμήματα που υπάρχουν ουρές με ανθρώπους που περιμένουν να ψηφίσουν”.

  Στη δήλωσή του τονίζει ότι "η συμμετοχή στην εκλογή προέδρου που ήταν ένα βασικό πολιτικό διακύβευμα διεξήχθη πάρα πολύ καλά" αλλά "δε μπορούμε να δώσουμε ακόμη τον ακριβή αριθμό γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις χρειάστηκε χειρόγραφη καταγραφή".

  Εκτίμησε ότι το νούμερο της συμμετοχής στην προεδρική "προσεγγίζει μπορεί και να υπερβεί τις 150.000", ενώ σε 1 με 1,5 ώρα μετά το κλείσιμο της κάλπης η ΚΕΦΕ θα είναι σε θέση να δώσει το ακριβές αποτέλεσμα με λευκά και άκυρα.

  Για τα αποτελέσματα της Κεντρικής Επιτροπής, διευκρίνισε θα χρειαστεί πιθανόν μέχρι αύριο το απόγευμα, γιατί "η καταμέτρηση σταυρών προτίμησης είναι μια μακρόσυρτη διαδικασία".

  "Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι" σημείωσε, προσθέτοντας πως "αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπήρξαν προβλήματα αλλά αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία έστω κι αν προκάλεσαν καθυστερήσεις".

  Τέλος, ανέφερε πως τα αποτελέσματα για το Καταστατικό έχουν ολοκληρωθεί αλλά θα ανακοινωθούν αύριο, καθώς όπως είπε το αποτέλεσμα αυτής της ψηφοφορίας "δε νομίζω ότι αφορά το ευρύ κοινό".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ