Συνεχης ενημερωση

  Σάββατο, 02-Απρ-2022 17:16

  Ν. Παπαθανάσης: Το προσυνέδριο αποτελεί αφορμή για να μιλήσουμε για το όραμα ενός σύγχρονου κράτους

  Παπαθανάσης 24.06.2021
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το προσυνέδριο αποτελεί αφορμή για να μιλήσουμε για το όραμα ενός σύγχρονου κράτους, που σέβεται τους πολίτες και δίνει ευκαιρίες στους νέους μας να εργαστούν και να προοδεύσουν. Αυτό το όραμα υπηρετεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

  Αυτό ανάρτησε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης στο Facebook, με αφορμή τη σημερινή ομιλία του στο προσυνέδριο.  

  Συγκεκριμένα αναφέρει: "Με χαρά βρέθηκα σήμερα στο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Πρωθυπουργού και Προέδρου του Κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, του Γραμματέα ΠΕ Παύλου Μαρινάκη και του Γενικού Διευθυντή Ιωάννης Μπρατάκου.  
   
  Το Προσυνέδριο αποτελεί αφορμή για να μιλήσουμε για το μέλλον. Για το όραμα ενός σύγχρονου κράτους, που σέβεται τους πολίτες και δίνει ευκαιρίες στους νέους μας να εργαστούν και να προοδεύσουν.

  Αυτό το όραμα υπηρετεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη διακυβέρνηση της χώρας, αυτό το όραμα είναι η πυξίδα μας για το ελπιδοφόρο μέλλον που αξίζει στην πατρίδα μας". 
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ