Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 14-Φεβ-2022 13:14

  Γ. Οικονόμου: Δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε ούτε μάγους, ούτε Χουντίνι

  Οικονόμου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Δημήτρη Γκάτσιου

  Με την επισήμανση ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις στο μέτωπο της ακρίβειας και των ανατιμήσεων και θα συνεχίζει να βρίσκει λύσεις για τη  στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων, ο κ. Οικονόμου, στη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων, εξαπέλυσε πυρά εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

  "Η κυβέρνηση θα σταθεί αποφασιστικά δίπλα στους πολίτες, με έμφαση σε όσους έχουν ανάγκη και θα διασφαλίσει τη δημοσιονομική σταθερότητα…Δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε ούτε μάγους, ούτε Χουντίνι…Μόνο με σταθερότητα και συνεχή προσπάθεια μπορούμε να αντέξουμε και να υπερβούμε την κρίση…", τόνισε ο κ. Οικονόμου.

  Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με το βλέμμα στη συνεδρίαση των ειδικών του υπουργείου Υγείας την ερχόμενη Τετάρτη, έδειξε προς την κατεύθυνση της περαιτέρω χαλάρωσης μέτρων. Όπως για παράδειγμα, στα γήπεδα και στους όρθιους σε εστίαση και διασκέδαση.

  "Υπάρχει αυτό το τραγικό γεγονός στην Ουκρανία. Ο κ. Δένδιας θα μιλήσει με τον ομόλογό του…Παρακολουθούμε τις εξελίξεις. Επιμένουμε να ελπίζουμε στην ειρηνική διευθέτηση…Είμαστε σε πλήρη συντονισμό με τους εταίρους μας και θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να προασπίσουμε τα συμφέροντα της χώρας και των ανθρώπων της…Στην κρίση της Ουκρανίας η Ελλάδα είναι ευθυγραμμισμένη με τους συμμάχους της. Έχουμε αυξημένο κύρος…Ο ρόλος μας έχει ως στόχο τη συνδρομή μας στην ειρηνική διευθέτηση…", σημείωσε ο Γιάννης Οικονόμου. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ