Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 07-Φεβ-2022 16:43

  Ο ΣΥΡΙΖΑ επανακαταθέτει τροπολογία για τη μείωση της φορολογίας στα καύσιμα

  Ο ΣΥΡΙΖΑ επανακαταθέτει τροπολογία για τη μείωση της φορολογίας στα καύσιμα
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα επανακαταθέσει την τροπολογία που είχε καταθέσει ήδη από το Σεπτέμβριο για τη μείωση της φορολογίας στα καύσιμα” προαναγγέλλει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Νάσος Ηλιόπουλος.

  "Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ρίχνει την κοινωνία στα βράχια με την άρνηση λήψης μέτρων κατά της ακρίβειας” καταγγέλλει, καλώντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό "να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι σε νοικοκυριά και επαγγελματίες που βλέπουν το εισόδημά τους να εκμηδενίζεται”.

  Ακολουθεί η πλήρης δήλωση:

  "Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ρίχνει την κοινωνία στα βράχια με την άρνηση λήψης μέτρων κατά της ακρίβειας. Έχουν δώσει 5 δισ. ευρώ σε απευθείας αναθέσεις και αρνούνται τη μείωση της φορολογίας στα καύσιμα που θα κοστίσει 1,5 δισ. ευρώ για έναν ολόκληρο χρόνο.

  Η μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα θα μειώσει σημαντικά την τιμή της βενζίνης, του πετρελαίου κίνησης, του αγροτικού πετρελαίου και τους λογαριασμούς φυσικού αερίου.

  Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα επανακαταθέσει την τροπολογία που είχε καταθέσει ήδη από το Σεπτέμβριο για τη μείωση της φορολογίας στα καύσιμα.

  Ο κ. Μητσοτάκης ας αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι σε νοικοκυριά και επαγγελματίες που βλέπουν το εισόδημά τους να εκμηδενίζεται”.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ