Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 15-Οκτ-2021 11:59

  Παππάς - Γιαννούλης: Μέτρα κατόπιν εορτής από το επιτελικό κράτος

  Παππάς - Γιαννούλης: Μέτρα κατόπιν εορτής από το επιτελικό κράτος
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Τα προβλήματα που προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί η κακοκαιρία ανέδειξαν την έλλειψη σχεδιασμού και τις σοβαρές και αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στην υλοποίηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας αλλά και βελτίωσης των υποδομών, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη", υπογραμμίζουν, σε κοινή δήλωσή τους, ο τομεάρχης και ο αναπληρωτής τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς και Χρήστος Γιαννούλης.

  "Εκ των υστέρων έσπευσε το επιτελικό κράτος να λάβει μέτρα, ενώ ήταν γνωστό από την περασμένη εβδομάδα ότι η χώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με ακραία καιρικά φαινόμενα", σημειώνουν, σχολιάζοντας πως "ανυπαρξία προληπτικών μέτρων και η έλλειψη συντονισμού ενέτειναν τα προβλήματα που προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας με αποτέλεσμα να βλέπουμε εικόνες με οχήματα να παρασύρονται, λεωφορεία να "βυθίζονται" ή να τα "καταπίνουν" τρύπες στο οδόστρωμα".

  "Δυστυχώς, η κυβέρνηση αντί να προχωρήσει στην υλοποίηση των ολοκληρωμένων Σχεδίων Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας (ΣΔΚΠ) που είχε εκπονήσει ήδη από το 2018 η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε στην αποδόμησή τους", καταλήγουν ο κ. Παππάς και ο κ. Γιαννούλης.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ