Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 05-Οκτ-2021 13:44

  ΝΔ: Ανακήρυξη υποψηφίων για τα κομματικά όργανα που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου

  ΝΔ: Ανακήρυξη υποψηφίων για τα κομματικά όργανα που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Νέα Δημοκρατία ανακήρυξε χθες τους υποψηφίους για τα αξιώματα των προέδρων των διοικουσών επιτροπών εκλογικών περιφερειών, των μελών των διοικητικών συμβουλίων των ΔΕΕΠ, των προέδρων των δημοτικών τοπικών οργανώσεων, των μελών των διοικητικών συμβουλίων των ΔΗΜΤΟ και των συνέδρων για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 24 Οκτωβρίου 2021.

  Πανελλαδικά, 6.852 στελέχη κατέθεσαν την υποψηφιότητά τους για τις παραπάνω θέσεις στις κομματικές οργανώσεις και ρίχνονται στη μάχη για την εκλογή τους.

  Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, "η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα των μεταρρυθμίσεων και των καινοτομιών κάνει πράξη την ψηφιακή μετάβαση πρωτοπορώντας και στις εσωκομματικές εκλογές".

  Η ΝΔ υπογραμμίζει ότι "αποτελεί το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα, που αξιοποιεί τα νέα τεχνολογικά εργαλεία διεξάγοντας με άρτιο τρόπο, ασφαλείς και διαφανείς διαδικασίες την ψηφοφορία τόσο με φυσική παρουσία όσο και ηλεκτρονικά".

  Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι "47 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να τιμά την παράδοσή της ως η μεγάλη λαϊκή παράταξη της χώρας που πρωταγωνιστεί πάντα στα μεγάλα διακυβεύματα, τις μεταρρυθμίσεις και τις ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες με το βλέμμα στις επόμενες γενιές".

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ