Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 28-Σεπ-2021 21:02

  Λοβέρδος: Επιστροφή στο λογότυπο του ΠΑΣΟΚ - Σύγχρονο κόμμα με ομοσπονδιακά χαρακτηριστικά

  Λοβέρδος: Επιστροφή στο λογότυπο του ΠΑΣΟΚ - Σύγχρονο κόμμα με ομοσπονδιακά χαρακτηριστικά
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σύγχρονο κόμμα που θα λειτουργεί με ομοσπονδιακά χαρακτηριστικά και επιστροφή στο λογότυπο του ΠΑΣΟΚ, οραματίζεται ο Ανδρέας Λοβέρδος, σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

  Ο κ. Λοβέρδος, μιλώντας σε μέλη και φίλους του κόμματος, στη διάρκεια περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία, αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα, σε περίπτωση εκλογής του, δεσμεύτηκε ότι με το νέο τρόπο λειτουργίας του ΠΑΣΟΚ θα ακούγονται όλες οι φωνές και θα επιτρέπονται όλες οι τάσεις στην λειτουργία του. Όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ πήγε ψηλά γιατί επέτρεπε τις συγκρούσεις και τις διαφωνίες στο εσωτερικό του και πρόσθεσε ότι θα λειτουργούμε στο δίπτυχο ενότητα - συλλογικότητα.  

  Πάμε να γίνουμε ένα μεγάλο κόμμα κατέληξε, ενώ προανήγγειλε ότι θα θεσμοθετηθούν στο πλαίσιο της λειτουργίας του και οι θέσεις τριών αντιπροέδρων, με συγκεκριμένες αρμοδιότητες και καθήκοντα.

  Στο μεταξύ, προανήγγειλε ότι την επομένη βδομάδα θα φέρει πρόταση προς συζήτηση στη Βουλή, που θα αφορά την ανάπτυξη της οικονομίας στην νησιωτική χώρα και θα εστιάζει σε ζητήματα ενίσχυσης της απασχόλησης, της παροχής κινήτρων, αλλά και θα σχετίζεται και με ζητήματα της μετανάστευσης. Ανέφερε ότι η συγκεκριμένη πρόταση μπορεί να "κουμπώσει" και στην δυτική Μακεδονία, που λόγω της απολιγνιτοποίησης θα χάσει συνολικά περί τις 25.000 θέσεις εργασίας.

  Εξάλλου, αναφερόμενος στην απολιγνιτοποίηση, τη χαρακτήρισε ως "θετικό στόχο για την χώρα και την κλιματική αλλαγή", όμως άσκησε κριτική στη ΝΔ, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ για την στάση τους. Σχετικά με τον τρόπο που χειρίζεται η κυβέρνηση το θέμα της προώθησης των ΑΠΕ είπε: "Όχι έτσι, καταστρέφεις χωρίς να οικοδομείς - και αυτό κάνει η ΝΔ σε αυτό τον τομέα". Από την άλλη κατηγόρησε και τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι "με την στάση του στο συγκεκριμένο θέμα φάνηκε ότι κρύβεται".  

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ