Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 16-Σεπ-2021 12:59

  Προειδοποίηση Γ. Οικονόμου σε Μπογδάνο: Ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα γίνουν ανεκτά

  Οικονομου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Δημήτρη Γκάτσιου

  Απαντήσεις για το ζήτημα Μπογδάνου, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, δίνει η κυβέρνηση, δια του εκπροσώπου της, Γιάννη Οικονόμου.

  "Αδιαπραγμάτευτο να διασφαλίζονται τα δικαιώματα όλων. Πολύ περισσότερο των παιδιών… Αυτή η αρχή είναι αδιαπραγμάτευτη. Είναι αυτονόητο ότι όλα τα στελέχη πρέπει να ακολουθούν την αρχή αυτή με λόγια και έργα. Η πράξη ήταν λάθος, που ο ίδιος αναγνώρισε, ωστόσο οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δε θα μπορούν να γίνονται ανεκτά", τόνισε ο κ. Οικονόμου, στη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων. 

  Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδειξε πως το ζήτημα επέκτασης της υποχρεωτικότητας απέχει ακόμα χρονικά από την…πυροδότησή του. "Η υποχρεωτικότητα είναι επιλογή που εξακολουθεί να υπάρχει. Προτεραιότητα είναι η εφαρμογή των μέτρων. Η επιτάχυνση ρυθμού εμβολιασμών. Εκεί δίνουμε έμφαση. Ανάλογα είμαστε εδώ, για να πάρουμε περισσότερα μέτρα…", ανέφερε και επεσήμανε πως η κυβέρνηση έχει προετοιμάσει ένα σχέδιο για τη δια ζώσης λειτουργία των σχολείων, που διασφαλίζει την ασφάλεια και κρατάει τα παιδιά στο φυσικό τους περιβάλλον. "Υπάρχει ικανοποίηση για το υψηλό ποσοστό εμβολιασμών των φοιτητών στα Πανεπιστήμια…Η γενιά της μόρφωσης μας δείχνει το δρόμο. Η υπευθυνότητά τους αναδεικνύει ότι ζητούν τη δια ζώσης λειτουργία των μαθημάτων…Η κυβέρνηση έχει διακηρύξει ότι τάσσεται υπέρ της δια ζώσης πανεπιστημιακή εκπαίδευση", είπε ο κ. Οικονόμου. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ