Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 07-Σεπ-2021 12:13

  ΜέΡΑ25: "Προεμβολιαστικός έλεγχος ανεμβολίαστων και καταβολή του 50% του μισθού στους υγειονομικούς σε αναστολή"

  ΜέΡΑ25: "Προεμβολιαστικός έλεγχος ανεμβολίαστων και καταβολή του 50% του μισθού στους υγειονομικούς σε αναστολή"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Δύο νέες προτάσεις, τον προεμβολιαστικό έλεγχο των ανεμβολίαστων πολιτών και την καταβολή του 50% του μισθού στους υγειονομικούς με αναστολή, καταθέτει με ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ 25.

  Ταυτόχρονα, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι "η ίδια υπονομεύει την εμβολιαστική διαδικασία, καθώς πρώτον, δεν έστησε το απαραίτητο δίκτυο εμβολιαστικών κέντρων, δεύτερον δεν πραγματοποίησε καμία ουσιαστική καμπάνια υπέρ του καθολικού εμβολιασμού και τέλος εγκληματεί με την επιμονή της να μην πραγματοποιούν τεστ και οι εμβολιασμένοι πολίτες".

  Αντ΄ αυτών, προσθέτει το ΜέΡΑ 25, ο κ. Μητσοτάκης "επιστρατεύει από πάνω και τον αυταρχισμό και τις απειλές, όπως πολύ καλά ξέρει άλλωστε η Κυβέρνηση του να κάνει, διχάζοντας την κοινωνία και μη συμβάλλοντας θετικά ούτε στο ίδιο το εμβολιαστικό αποτέλεσμα".

  Το ΜέΡΑ 25 προτείνει:

  "Τον δωρεάν προεμβολιαστικό έλεγχο σε δημόσιες δομές υγείας, των ανθρώπων που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα, επειδή φοβούνται και ανησυχούν για την υγεία τους. Αυτό ο έλεγχος και η ιατρική γνωμάτευση που θα προκύπτει συνεπεία του, θα απαλλάσσει τους πολίτες από περιττούς ή και ανύπαρκτους φόβους και ανησυχίες, τη στιγμή κιόλας που θα στερεί από τους αντιεμβολιαστές και τα όποια φερόμενα ως "επιστημονικοφανή τους επιχειρήματα".

  Ακόμα, όσον αφορά τις αναστολές των υγειονομικών, προτείνουμε να τους καταβάλλεται το 50% του μισθού τους κατά το διάστημα της αναστολής και βέβαια να συνεχίσει κανονικά η ασφαλιστική τους κάλυψη για την ίδια περίοδο".

  Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή του το ΜεΡΑ 25 τονίζει ότι "μόνο με ειλικρινείς προθέσεις μπορεί να υπάρξει έξοδος της χώρας μας από αυτήν την τραγωδία, τις οποίες δυστυχώς φαίνεται πως δεν διαθέτει η Μητσοτάκης Α.Ε".

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ