Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 06-Σεπ-2021 17:30

  Βορίδης: Εξαιρετική επιλογή ενός σπουδαίου Έλληνα, η τοποθέτηση του Χρ. Στυλιανίδη

  Βορίδης: Εξαιρετική επιλογή ενός σπουδαίου Έλληνα, η τοποθέτηση του Χρ. Στυλιανίδη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Εξαιρετική επιλογή ενός σπουδαίου Έλληνα και εξαιρετικού ανθρώπου", χαρακτήρισε την απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, να τοποθετήσει υπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας τον Χρήστο Στυλιανίδη, πρώην επίτροπο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αρμόδιο για θέματα Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων.

  "Παρότι δεν σχολιάζω τις επιλογές του πρωθυπουργού ποτέ και για κανέναν, θα κάνω μια εξαίρεση για τον Χρήστο Στυλιανίδη. Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του στο υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και Προστασίας του Πολίτη είναι μια εξαιρετική επιλογή ενός σπουδαίου Έλληνα και εξαιρετικού ανθρώπου για την Ελλάδα και την Κύπρο" τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης στη Βουλή.

  Όπως είπε ο κ. Βορίδης, γνώριζε προσωπικά και είχε συνεργαστεί με τον κ. Στυλιανίδη και με την ιδιότητα που είχε του βουλευτή, αλλά και του Ευρωπαίου επιτρόπου σε πολλά ζητήματα κρίσης.

  "Μπορώ να διαβεβαιώσω, για την όποια αξία έχει η γνώμη μου, για την αξία του ανθρώπου.

  Και δεν διανοούμαι τυχόν κριτική ότι δεν είναι Έλληνας και ότι ενώ ο πρωθυπουργός ανοίγει το πλαίσιο των επιλογών στον μείζονα ελληνισμό, θα έρθει κάποιος ως κριτική στο πρόσωπο του κ. Στυλιανίδη να πει δεν είναι Έλληνας", υπογράμμισε ο κ. Βορίδης.

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ