Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 07-Ιουν-2021 12:49

  Αρ. Πελώνη: Δεν υφίσταται θέμα ανασχηματισμού - Ο πρωθυπουργός δεν είναι οπαδός των συχνών αλλαγών

  Πελωνη 07.06.2021
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 13:16

  Του Δημήτρη Γκάτσιου

  Σε…δεύτερο χρόνο και, αφού ανοίξει ο δρόμος για τον εμβολιασμό όλων των ενηλίκων, τοποθετεί η κυβέρνηση τις όποιες αποφάσεις σχετικά με τα "προνόμια" όσων πολιτών έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιαστικό κύκλο τους.

  "Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία. Αυτό θα πρέπει να γίνει σαφές σε όλους…Η συζήτηση αυτή που αφορά μεγαλύτερες διευκολύνσεις και ελευθερίες σε όσους έχουν εμβολιαστεί είναι μία συζήτηση που γίνεται σε συνεργασία με τους ειδικούς που αξιολογούν τα επιστημονικά δεδομένα. Δε μπορεί, ωστόσο, να είναι μία συζήτηση που θα λάβει σάρκα και οστά πρακτικά, εάν δεν προχωρήσει ο εμβολιασμός όλου του ενήλικου πληθυσμού…", τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος, στη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων. Παράλληλα, ο Αριστοτελία Πελώνη σημείωσε ότι ζητήματα, όπως η επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας και η μουσική στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος θα βρεθούν αυτές τις ημέρες στην ατζέντα της επιτροπής, όπως και η επανεκκίνηση δραστηριοτήτων, προκειμένου να δοθεί ορατότητα στους πολίτες, οι οποίοι επιθυμούν να προγραμματίσουν τέτοιου τύπου δραστηριότητες.

  Η κυβερνητική εκπρόσωπος έκλεισε και τη σεναριολογία περί ανασχηματισμού.

  "Αυτή είναι μία αγαπημένη συζήτηση των δημοσιογράφων ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Σας θυμίζω ότι ο τελευταίος ανασχηματισμός έγινε πριν από έξι μήνες. Ο πρωθυπουργός δεν είναι οπαδός των συχνών αλλαγών. Δεν υφίσταται, λοιπόν, τέτοιο θέμα…", επεσήμανε.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ