Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 12-Μαϊ-2021 16:28

  Αιχμές Γεροβασίλη σε Τασούλα για την λειτουργία του κοινοβουλίου

  Αιχμές Γεροβασίλη σε Τασούλα για την λειτουργία του κοινοβουλίου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την διεύρυνση της συμμετοχής με την φυσική παρουσία των βουλευτών στις εργασίες της Βουλής, ζήτησε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Όλγα Γεροβασίλη, στην διάσκεψη των Προέδρων.

  Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας αιχμές για την μέχρι τώρα ολιγωρία και την υποβάθμιση της Δημοκρατικής λειτουργίας, η κυρία Γεροβασίλη επισήμανε: "Δεν κατανοώ τον λόγο για τον οποίο το Κοινοβούλιο υπολειτουργεί, την στιγμή που η κυβέρνηση έχει ήδη ανοίξει την Οικονομία, τα σχολεία και ετοιμάζεται να ανοίξει και τον τουρισμό. Τον Δεκέμβριο είχατε προγραμματίσει την δημιουργία εμβολιαστικού κέντρου, προκειμένου να μην υποβαθμισθεί περαιτέρω η Δημοκρατία, στο όνομα της πανδημίας. Όμως μετά τον καταχρηστικό και προνομιακό εμβολιασμό, κυβερνητικών στελεχών και άλλων παραγόντων της Ν.Δ. εγκαταλείψατε το σχέδιο, εξαιτίας της κοινωνικής κατακραυγής".

  Βάσει των ίδιων πηγών, ο πρόεδρος της Βουλής Κ. Τασούλας, απάντησε ότι δεν είναι ακόμη σε θέση να προχωρήσει σε διεύρυνση, καθώς περιμένει τις εισηγήσεις των ειδικών. 

  Σε ό,τι αφορά την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε προσφάτως για τη ώρα του πρωθυπουργού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξης Τσίπρας, ζητώντας αναστολή των αλλαγών στην εισαγωγή των υποψηφίων στα ΑΕΙ, η απάντηση που πήρε η κυρία Γεροβασίλη είναι ότι η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη ανταποκριθεί στο αίτημα του κ. Τσίπρα. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ