Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 29-Μαρ-2021 15:39

  Συνάντηση της ΠτΔ με τους επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων Φιλίας Ελλάδας - Πολωνίας

  Συνάντηση της ΠτΔ με τους επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων Φιλίας Ελλάδας - Πολωνίας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τους επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων Φιλίας Ελλάδας-Πολωνίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, Χρήστο Μπουτσικάκη και Daniel Milewski. 

  Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν στην κυρία Σακελλαροπούλου, δύο γραμματόσημα που εξέδωσαν τα Πολωνικά Ταχυδρομεία προς τιμήν της Επετείου των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση. Πρόκειται για ένα αναμνηστικό γραμματόσημο με τη μορφή του Ελληνο-Πολωνού ήρωα Γεώργιου Ιβάνωφ-Σαϊνόβιτς που εκτελέστηκε από τις ναζιστικές δυνάμεις κατοχής στην Καισαριανή το 1943 για την αντιστασιακή του δράση, καθώς και ένα τιμητικό με το πρόσωπο της Προέδρου της Δημοκρατίας.

  Η κυρία Σακελλαροπούλου τους ευχαρίστησε για την τιμητική πρωτοβουλία των Πολωνικών Ταχυδρομείων, καθώς και για το ψήφισμα αναγνώρισης της σημασίας της Ελληνικής Επανάστασης ως πηγής έμπνευσης για τον αγώνα και άλλων λαών για τη ελευθερία τους, που εκδόθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο από την Κάτω Βουλή της Πολωνίας.

  Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες για το θερμό μήνυμα του Προέδρου της Πολωνίας Andrzej Duda, με την ευκαιρία της επετείου των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Διαβάστε στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ

  Kυκλοφορεί μαζί με το FORBES
  Σάββατο 24 Απρ 2021