Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 17-Φεβ-2021 13:42

  Ο. Γεροβασίλη: Η κυβέρνηση νομοθετεί "νύχτα" με πρόσχημα την Πανδημία

  Ο. Γεροβασίλη: Η κυβέρνηση νομοθετεί "νύχτα" με πρόσχημα την Πανδημία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Τα θέματα δημοκρατίας και πανδημίας είναι μια δύσκολη εξίσωση, ωστόσο η κυβέρνηση οφείλει να κάνει τον κόπο να κρατήσει τη δημοκρατία στον τόπο" , δήλωσε η γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη (ΘΕΜΑ 104,6)

  . Όπως είπε, λόγω των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας έχει μειωθεί το κοινοβουλευτικό έργο και προκύπτουν σοβαρά ζητήματα, όπως είπε η ίδια, με το μεταρρυθμιστικό έργο.

  Η κ. Γεροβασίλη, υποστήριξε, πως αφού επιβλήθηκαν οι περιορισμοί έχουν έρθει νομοσχέδια "νύχτα". Τα οποία έχουν σοβαρά προβλήματα, χωρίς σοβαρή επεξεργασία, όπως είπε η ίδια. "Με πρόσχημα την πανδημία η κυβέρνηση νομοθετεί εν κρυπτώ", σημείωσε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε ότι αρκετές λειτουργίες του κοινοβουλευτικού έργου γίνονται μέσω web και κατήγγειλε ότι ακόμη και πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες κατατίθενται νομοσχέδια, χαρακτηριστικό παράδειγμα, σύμφωνα με την ίδια, είναι εκείνο του υπουργείο Παιδείας.

  Μιλώντας για τα ΜΜΕ, η κ. Γεροβασίλη είπε ότι "υπάρχουν λεφτόδεντρα για την κυβέρνηση όπου φέρνει ρυθμίσεις και αυξάνει απολαβές των διοικήσεων ατόμων που η κυβέρνηση τοποθέτησε στην ΕΡΤ και το Μακεδονικό πρακτορείο". Όπως είπε, οι αμοιβές θα είναι στο ανώτατο επίπεδο του δημοσίου, δηλαδή στο ίδιο μισθό ενός εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. "Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται τέτοιες ρυθμίσεις για τα golden boys της κυβέρνησης. Όταν λαδώσουμε τα γρανάζια της λογοκρισίας τότε αυτή λειτουργεί καλύτερα", σχολίασε χαρακτηριστικά.

  -- 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ